6. marraskuuta 2012

Chanel siveltimet

Olen noin vuoden verran yrittänyt etsiä täydellisiä kasvosiveltimiä ja nyt viimein tuntuu siltä, että omistan ne juuri minulle oikeat yksilöt. MACin mustakarvaisista kasvosiveltimistä en 109:ä ja 138:a lukuunottamatta pidä sillä muut kokeilemani ovat karheanpuoleisia ja varret ovat superpitkiä. Kokeilemani Sigman kasvosiveltimet ovat lähes poikkeuksetta olleet aika onnettomia, karheita, huonosti leikattuja ja karvaa ja väriä päästäviä (silmämeikkisiveltimistä sitten onkin löytynyt oikeasti hyviä) ja muutama vuosi sitten ostetut MSCHIC by Seppälä siveltimet vetelevät viimeisiään. Synteettiset siveltimet ovat toki pehmoisia, mutta niin The Body Shopin kuin EcoToolsinkaan siveltimet eivät vaan vedä vertoja aitokarvaisille, minä sudin puuteria naamaani mieluummin luomu- kuin teddykarhulla ;)

Chanel brushes
metalliosat ja teksti ovat oikeasti hopeanväriset, valaistuksen takia näyttävät kultaisilta

Vuoden 2012 suurin kuolauksen kohde ovat olleet Chanelin kasvosiveltimet. Ihailin niitä kaukaa, hipelöin niitä Stockalla ja Sokoksella, luin niistä arvosteluja ja katsoin YouTube-videoita. Viimein elokuussa ostin Lontoosta kaksi sivellintä ja yhden Suomesta Sokoksen alesetelillä reissun jälkeen. Hankkimani siveltimet ovat Powder Brush No 1, Angled Powder Brush No 2 ja Blush Brush No 4.

Pyöreäpäisellä puuterisiveltimellä sudin kasvoille viimeistelypuuterin, joko irtopuuterin tai kiinteän, viistolla puuterisiveltimellä laitan aurinkipuuteria ja poskipunasiveltimellä tietysti poskipunaa. Jos minun pitäisi valita suosikkini näistä ja jos saisin omistaa vain yhden olisi se ehdottomasti tuo viisto puuterisivellin. Aurinkopuuterin levittäminen ja häivyttäminen käy sillä käden käänteessä. Se on juuri oikean mallinen ja sopivan pulleuksinen. (Pitänee myöntää, että on aavistuksen huvittavaa sutia viiden euron Wettarin aurinkopuuteria nassuun viidenkympin Chanelin siveltimellä..) Poskipunasivellin on juuri sopivan kokoinen ja malliltaan hiukan litteämpi kuin perinteiset poskipunasiveltimet. Sillä värin annostelu ja häivyttäminen käy kuin leikiten. Pyöreä puuterisivellin on mukavan pullea ja suloisen pehmoinen iholla. Siveltimien varret ovat huomattavasti lyhyemmät kuin esim. MACin tai Sigman siveltimissä, mutta eivät yhtä lyhyet kuin Mariela Sarkiman siveltimissä ne, minusta ne ovat juuri oikean mittaiset ;)

Edes Lontoohinnoilla ja aleseteleillä nämä siveltimet eivät tietenkään ole missään nimessä edullisia. En olisi alunperin halunnut laittaa siveltimiin ihan näin paljon rahaa, mutta kun lähes kaikki edullisemmat siveltimet osoittautuivat enemmän ja vähemmän flopeiksi päätin lopulta hammasta purren sijoittaa Chaneliin. Ja ei kyllä kaduta, sillä nämä ovat jokaisen niihin uponneen punnan aja euron arvoiset. Nämä ovat ehdottomasti laadukkaimmat ja pehmoisimmat luonnonkarvaiset siveltimet, jotka omistan! Parissa ensimmäisessä perussa siveltimet päästivät hieman väriä, tämä on ihan normaalia värjättyjen karvojen kanssa, mutta sen jälkeen värin vuotamista ei ole tapahtunut. Siveltimistä on irronnut muutama karva, joka sekin on ihan luonnollista, mutta sekin asettui muutaman käyttökerran jälkeen. Uskallan väittää, että näistä siveltimistä on minulle iloa vuosia.

Mitkä ovat teidän lempisiveltimiänne?

Tarkoitukseni oli tällä viikolla julkaista tuoksukirjoitus syystuoksustani Elie Saabin Le Parfumista, mutta perjantai-illalla iskeneen flunssa vuoksi se saa odottaa ensi viikkoon :( Pää on edelleen täynnä räkää, nenä tukossa ja korvat lukossa, mutta onneksi violetti tukka piristää ;)

8 kommenttia:

 1. Kyllä satsaus hyviin siveltimiin mielestäni kannattaa. Sun tasoisella mestarimeikkaajalla pitää olla myös kunnon työvälineet. :)

  Itse en ole ainakaan katunut yhtään jopa satojen eurojen sijoitustani MAC:in siveltimiin. Ainoastaan hyvää poskipunasivellintä en ole löytänyt MAC:ilta, joten kiitos vinkistä, taidan katsastaa tämän Chanelin. Glamourimpaa vaihtoehtoa ei ainakaan meikkaukseen löydy, ihanaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun vanhimmat MACin siveltimet alkaa olla 5 vuotta vanhoja ja ne on edelleen samassa kunnossa kuin ostettaessa, ainoastaan varren kirjoitus on kulunut pois, mutta siveltimet on edelleen priimoja. Satsaus niihin siis ehdottomasti on kannattanut kun ei tarvitse olla parin vuoden välein ostamassa uusia siveltimiä. Chanelin poskipunasivellintä suosittelen kyllä lämpimästi, ehdottomasti paras poskipunasivellin jota olen käyttänyt :)

   Poista
 2. Täysin samaa mieltä sun kanssa, kunnon siveltimiin kannattaa panostaa! Ostin lähes kaikki siveltimet Chanelin uusitusta sivellinsarjasta keväällä Nykissä käydessäni ja se on ollut ehdottomasti yksi parhaimmista meikkiostoksistani ikinä (vaikka lompakko mököttää mulle vieläkin). Aivan tajuttoman laadukkaita kaikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Voin kyllä kuvitella, että jopa USA hinnoilla lompakko voi olla vähän mörsällään Chanel ostoksista ;) Silmämeikkisiveltimiä en vielä ole kokeillut ja saatampa jättää ne kokonaan väliin sillä MAC sivellinarsenaalini on aika hyvässä kuosissa sillä saralla, mutta vähän tekisi silti mieli kokeilla. En ole kuullut muin pelkkää hyvää Chanelin uusista siveltimistä.

   Poista
 3. Oi, onko tuo semmone hattaravioletti?! itse en osaisi sitä kantaa mutta sulle se näyttäisi sopivan oikein hyvin! Ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hattaravioletti juu :) Paikoitellen punaisempi, paikoitellen sinisempi ja paikoitellen hopeisempi.. Ei siis ehkä ihan se tasaisin värjäystulos, pitänee laittaa vielä toinen purkki väriä päälle, jotta päästään kauttaaltaan siihen, jonne oli tarkoitus mennä, mutta on tämä tosiaan näinkin kiva :) Vähän vaihtelua elämään!

   Poista
 4. Ooh, pitäisiköhän sukeltaa myös tähän Chanel-siveltimien maailmaan. :D Nimittäin mullakin on ollut toi, että hyvää poskipunasivellintä on jotenkin vaikea löytää, nyt parikin MACilta testattu ja käytetty ties mitä muitakin vaihtoehtoisia, millään vaan ei tunnu tulevan tasaista ja mukavaa jälkeä, ja lisäksi yksi mun Macin siveltimistä on jotenkin mennyt "lyttään" toiselta puolelta käytössä, vaikka aina pestynä ja kuivattuna se on ihan oikean muotoinen :D Ihan kuin siitä puuttui pieni tuppo karvaa jostain ei-ihan-reunasta-ei-ihan-keskeltä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No johan on kummaa! Voihan olla, että sulla on joku maanantaikappale? Mun ykkös poskipunasivellin oli pitkään MACin 168, tykkään siitä toki edelleen, mutta tuohon Chaneliin tulee kyllä tartuttua nykyisin useammin. Muista MACin poskipunasiveltimistä en vaan pahemmin välitä. 168 on kaikkein pehmoisin, muut on vähän karheanpuoleisia.

   Poista

Jos kirjoitus ihastutti tai vihastutti jätä kommentti :) Kommenttien hyväksyntä on otettu käyttöön roskapostikommenttien lisääntymisen vuoksi.