10. marraskuuta 2012

Frostbite

Pikainen päivitys uusimmasta kynsilakkaihastuksesta ennen kuin painun tutustumaan Är jag en riktig same? -kirjan saloihin ;)

China Glaze Frostbite

China Glaze Frostbite

China Glzen Frostbite on upea melkeinpä neonsininen kynsilakka. Se on yhdellä kerrosella todella ohuesti peittävä, lähes Zoyamainen koostumukseltaan. Kaksi aavistuksen paksumpaa kerrosta riittää tekemään siitä käytettävän, mutta vasta kolmella kerroksella se on ihan kokonaan peittävä. Yllä olevassa kuvassa kynsillä on Zoyan aluslakka, kaksi kerrosta Frostbitea ja kerros Zoyan päällyslakkaa. Sain Frostbiten hyvältä ystävältäni sen jäätyä hänelle tarpeettomaksi, onni minulle sillä olen täysin ihastunut Frostbiteen <3

Nimestään huolimatta Frostbite ei ole frost-lakka vaan se on shimmerinen. Parempia kuvia ja siistimpää lakkausta Frostbitestä voi käydä kurkkimassa vaikka täällä ja täällä. Lakka on julkaistu 2007 Ski Collectionissa.

Frostbiten kaveriksi sopii hyvin Borknagarin Frostrite, joka soinee soundtrackinä kyn yritän kahlata läpi tuota aikaisemmin mainitsemaani ruotsinkielistä väitöskirjaa..

Rentouttavaa alkanutta viikonloppua kaikille!

6 kommenttia:

 1. vau mikä lakka! toi on ehkä pakko saada :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tykkää räväkästä sinisestä kannattaa tuo ehdottomasti hankkia.

   Poista
 2. Mahtavaa, että pidät lakasta noin paljon! Tarpeeton tuo ei suinkaan mulle ole, mutta mulla on tuota kaksi kappaletta, niin siksi pystyin sulle lahjottamaan tuon :D Tuo on aivan ihana, mun lempparisininen kans.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, niinhän se olikin, Minä ja mun laho pää. Kiitos siis vielä tosiaan tuosta lakasta, se nousi ehdottomasti samantien yhdeksi mun suosikkisiniseksi :)

   Poista
 3. Hei hauskaa, mä hankin tämän juuri, ehkä pari viikkoa sitten! :-) Tykkään myös kovasti, kerrankin värikäs lakka, joka sopii talveen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin. Tätä ennen mun lemppari "talvisininen" on ollut China Glazen Rodeo Fanatic, mutta Frostbite kyllä nousee ehdottomasti sen rinnalle.

   Poista

Jos kirjoitus ihastutti tai vihastutti jätä kommentti :) Kommenttien hyväksyntä on otettu käyttöön roskapostikommenttien lisääntymisen vuoksi.