27. marraskuuta 2012

Huulimeikkitutorial

Pitkästä aikaa tutorialia. Tällä kertaa huulienmeikkaamisesta :)

IMG_8060

IMG_8061

Huulimeikin tekoon tarvitset:

punaisen huultenrajauskynän (MAC Brick)
punaisen matta huulipunan (MAC Ruby Woo)
huulipunasiveltimen
huulikiillon (Yves Rocher Sexy Pulp volume gloss R213) (vapaavalintainen)

IMG_8023

Näyttävien punaisten huulten kanssa kannattaa pitää huolta siitä, että huulet ovat mahdollisimman hyvässä kunnossa. Etenkin jos käytät mattapunaa. Ennen huulimeikin tekoa kuori huulet ja kosteuta ne. Anna huulirasvan imeytyä silmä- ja kasvomeikin tekemisen ajan ja juuri ennen huulimeikin aloittamista painele ylimääräinen huulirasva kasvopaperilla huulista pois. Kuten kuvasta näkyy minun huuleni ovat sen verran talven runtelemat, että en millään saanut kaikkea kuollutta ihoa ja kuivuutta huulista pois. Voit käyttää huulilla pohjustajaa, minä levitin huulille kevyesti meikkivoidetta neutraloimaan huulten omaa sävyä.

IMG_8028

IMG_8030

Aloita huulimeikki rajaamalla huulet huulipunan sävyyn sopivalla rajauskynällä. Huulten rajaaminen kannattaa aloittaa keskeltä huulta ja edetä reunoja kohti. Yritä tehdä huulista mahdollisimman symmetriset.

IMG_8034

Täytä huulet kokonaan rajauskynällä. Tämä tekee huulimeikistä pysyvämmän. Jos et halua, että rajauskynän sävy muuttaa huulipunan sävyä, jätä tämä vaihe väliin ja siirry huulten rajaamisen jälkeen suoraan huulipunan levittämiseen.

IMG_8036

Levitä ohut kerros huulipunaa siveltimellä huulille. Jos haluat huulimeikistä todella hyvin pysyvän painele kasvopaperilla ensimmäinen huulipunakerros pois ja levitä päälle toinen ohut kerros. Ensimmäinen ohut kerros antaa näin huulille stain efektin ja huulipunan kuluessa pois illan mittaan huulille jää edelleen huulipunan sävy, vaikka itse puna olisi kulunut pois.

IMG_8039

Jos sinulle kävi kaikesta alkupreppailusta, kosteutuksesta ja kuorinnasta huolimatta kuten minulle ja et saanut huulistasi suloisen pehmoisia ja kaikkia kuivia ja repaleisia kohtia pois, levitä lopuksi alahuulen keskelle kevyesti väritöntä tai kevytpigmenttistä punaista huulikiiltoa. Paina huulet yhteen niin, että kiiltoa siirtyy myös ylähuulelle. Kiilto kosteuttaa huulia ja häivyttää kuivuutta ja epätasaisuutta. Jos haluat korostaa amorinkaarta levitä sille kevyesti korostuspuuteria tai valokynää.

Punaiset huulet ja siipimäinen rajaus on, kuten jo monta kertaa on tullut sanottua klassisen kaunis ja huoliteltu meikki, joka sopii ihan jokaiselle. Jos punaiset huulet tuntuvat arkena liian näyttäviltä, voi tämän yhdistelmän säästää vaikka joulunajan juhliin ja karkeloihin.

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos :) On tää aina parempi kuin se ruskea, alkoi tympiä ;)

   Poista
 2. Indeed, aivan ihanan tukka! Miten sä onnistuit saamaan siitä tollasen antiikkivaaleanpunaisen huutavan teinipinkin sijaan? Värivinkki- ja tukkauspostausta toivotaan ja pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sävy on tosiaan aika punavioletti johtuen ihan elovenan värisestä lähtötilanteesta, ei niinkään käytetystä väristä. Juuret on taas todella tuhkaiset melkeinpä harmaat. Värinä on Special Effectsin Purple Smoke.

   Poista

Jos kirjoitus ihastutti tai vihastutti jätä kommentti :) Kommenttien hyväksyntä on otettu käyttöön roskapostikommenttien lisääntymisen vuoksi.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails