30. marraskuuta 2012

Joan of Arctic

Lähdin tänään luentojen jälkeen lumimyräkän innoittamana koluamaan kauppakeskus Jumboa läpi siinä toivossa, että löytäisin itselleni uuden toppatakin ja talvikengät. Viime vuonna ostetuilla prätkäbootseilla pärjäsi hirmutalven paukkupakkasissa yllättävän hyvin, jalat pysyivät lämpiminä ja kuivina, mutta halusin bootsien rinnalle vielä astetta käytänöllisemmät talvitallustimet.

Kauppoja kierrellessäni iskin silmäni Sorelin Winter Carnival talvisaappaisiin. Nylonkenkä ei kuitenkaan tuntunut omimmalta, ne toivat liikaa mieleen ala-asteaikojen toppasaappaat. Myös Sorelin Caribou-saappaita katselin, mutta Jumbon liikkeissä tarjolla ollut camelinvärinen popo oli vielä vähemmän mun juttu kuin nylonkenkä. Lopulta Top-Sportissa törmäsin todella hyvässä alennuksessa oleviin Sorelin Joan of Arctic talvisaappaisiin. Suositushinnaltaan noin 180 euron kengät kotiutuivat vain sadalla eurolla. En alunperin halunnut kenkiä joissa oli karvasomistus, mutta tällä kertaa hyvä alennus ajoi tyyliseikkojen ohi. Ja hei, näissä on sentään nahkaa, se on aina hyvä asia ;)

Sorel Joan of Arctic

Sorel Joan of Arctic

Sorel Joan of Arctic

Sorel Joan of Arctic

Nyt voin viimein laittaa hyvin palvelleet Luhdan talvikengät lopulliselle eläkkeelle. Tänä talvi menee kenkien osalta vuorotellen näiden, prätkäbootsien, karvavuorikorkosaappaiden ja "fiinimpien" Janitan ryppyvarsikorkosaappaiden välillä, kahdet viimeiset eivät tosin ole kovien pakkasien kenkiä. Vaikka talvikenkätilanteeni on nyt varsin hyvä, tunnustan silti edelleen haaveilevani Uggin Classic Cardyjen perään ;)

Millaisiin tassuttimiin te luotatte talvella?

p.s. tämä oli kenkäpari nro 34.

8 kommenttia:

 1. Artin Paris-kengät jatkavat tänäkin talvena jalassa.. ^^ Aivan älyttömän hyvät, vaikka ostohetkellä kirpaiseekin rahapussia. http://shop.the-art-company.com/fieur/0771-grain-prado-paris.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo olikin mulle uusi merkki ihan kokonaan! Tulee vähän mieleen El Naturalistat, mutta miellyttää mun silmää enemmän.

   Poista
 2. ihan vaan maiharit ja villasukka combolla köpötellään tämäkin talvi menemään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä lampsin yläaste ja lukioajat teräskärkisissä karvavuorimaihareissa villasukalla ja ne oli kyllä lämpimät. Nykyisin sitä vaan haluaa vähän vaihtelua aina välillä ja maiharit on jääneet lähinnä kevät- ja syksykengiksi.

   Poista
 3. Näyttää hyvän jykeviltä ja lämpimiltä, sekä sen verran rajuilta että varmasti pysyy myrskyssäkin pystyssä :) Itse luotan Uggeihin, tänä vuonna panostin oikein aitoihin enkä niihin 25€ Seppälä - versioihin, jotka hajoo samantien (ja niitä saa ostaa kolmet joka syksy/talvi). Leudommilla ja vähän märemmillä keleillä DrMartens+villasukat vois toimia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ole koskaan ollut edes noita halpis Uggeja, eikä se perinteinen malli mua edes houkuta, mutta nuo kudotut <3 DrMartensit on mulla sellainen ikuisuusprojekti, sellaisetkin siis pitää vielä joskus hankkia!

   Poista
 4. Tän postauksen innoittamana päätin panostaa itseeni ja tilasin sorelit-eilen pistin elämän risaiseksi ja tilasin myös DrMartensim Clemencyt. Luotan siihen ettei tänä talvena varpaita palele :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti varpaat kiittää kun saat popot kotiin asti :) Mä ainakin olen ollut todella tyytyväinen omiin kenkuleihini. Ei tarvinnu edes laittaa sukkia kun meni nopsasti roskai viemään, muilla kengillä se olisi ollut ihan tuhoon tuomittu yritys.

   Poista

Jos kirjoitus ihastutti tai vihastutti jätä kommentti :) Kommenttien hyväksyntä on otettu käyttöön roskapostikommenttien lisääntymisen vuoksi.