12. marraskuuta 2012

Rakkaudesta (prätkä)miehiin

Tänään täällä on tarjolla silmäkarkkia kaikille meille, jotka tykkäämme parrakkaista ja pitkähiuksista miehistä. Avomies saattaa kohta kieltäytyä katsomasta Sons of Anarchya mun kanssa sillä joka kerta jaksan mainita miten Ope on niin ihQ. Sons of Anarchyn sydäntensärkijähän taitaa perinteisesti olla Jax Telleriä näyttelevä Charlie Hunnam, mutta mun sydän sykkii Opielle, eli Ryan Hurstille.

Viimeinen niitti "ihastuksessani" oli kun tajusin, että Ryan Hurstilla on vihreät silmät. En ole sinisten simmujen tai ruskeiden nappisilmien perään, vihreät ne olla pitää. Jännästi Ryan Hurstin ulkonäössä SoA:ssa on paljon samaa mitä tuossa sohvalla vieressä näköttävässä omassa avomiehessä. Parta, check! Pitkä tukka, check! Vihreät silmät, check! Prätkärotsi ja bootsit, check! Omalta mieheltä puuttuu enää se prätkä ;)

RyanHurst2

Ryan-Hurst-Opie-Winston-Sons-of-Anarchy-season-5

ryan_hurst-1024x768

547029_120084968145592_443305379_n
kaikki kuvat googlesta

Mutta enhän minä SoA:a vain silmäkarkin vuoksi katso. Sarja on todella hyvin kirjoitettu, se on täynnä hyviä ja rooleihinsa mahtavasti sopivia näyttelijöitä ja sen tarina on todella koukuttava. On hämmentävää miten sitä voikin sarjaa katsoessa tuntea niin suurta sympatiaa lainsuojattomia rikollisia kohtaan. Ollaa miehen kanssa tällä hetkellä jossain kakkoskauden puolessa välissä joten katsottavaa on vielä kauden verran.

Onko kukaan muu lukijoista jäänyt koukkuun SoA:n tai johonkin muuhun TV-sarjaan tämän syksyn aikana?

p.s. Muistuttaisin myös, että vielä on noin 2 viikoa aikaa osallistua Mustan Kajalin synttäriarvontaan. Vaikka itse sanonkin palkinto on aika mahtava ;)

8 kommenttia:

 1. Itse viime syksynä koin samanlaisen ihastumisen kyseistä sarjaa kohtaan! :) Ja kaikki "boksithan" ne piti hankkia ja putkeen kahtoo! ...Seuraavaa tuotantokautta odotellessa ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me otetaan miehen kanssa vähän lunkimmin niin katsottavaa riittää pidemmäksi aikaa. Yleensä katotaan yksi kausi, pidetään vähän taukoa ja katotaan seuraava kausi. Meillä on nyt samanaikaisesti menossa Farscapen katsominen ja mies kattoo Babylon 5:sta toista kertaa ;)

   Poista
 2. SoA <3 jenkkien tahdissa mennään, jännäks käy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. *lalalalal* mää en haluu tietää mittään etukäteen!

   Poista
 3. Mä oon jotenkin ihan out koska SoA:sta kovasti puhutaan ja oon kattonu ehkä kaks jaksoa :D Mies kyllä seuraa ja tykkää mutta mä en oo ehtiny siihen kelkkaan ollenkaan. Mutta se mikä minut, kolmekymppisen täti-ihmisen on koukuttanut on teinihömppädraamatrilleri Pretty Little Liars! OMG miten jännä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. PLL tuntuu olevan tällä hetkellä kovassa huudossa etenkin YouTuben beauty-yhteisössä. Mä olen muutaman jakson sitä kurkkinut, mutta en ihan päässyt puolesta välistä kunnolla sisälle. Ehkä mä vielä siihenkin koukutun, onnistuinhan sentään katsomaan Gossip Girliäkin yhden kauden putkeen..

   Poista
 4. Ihan mahtava postaus tähän maanantaihin :)) SoA on loistava sarja eikä sillä juonella aina ole väliä kun on Opien ja Jaxin näköisiä karvanaamoja ruutu täynnä! toivottavasti alkaa pian uui kausi : ))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta onneksi SoA:ssa on myös juoni ja tarina ovat kohdallaan ;)

   Poista

Jos kirjoitus ihastutti tai vihastutti jätä kommentti :) Kommenttien hyväksyntä on otettu käyttöön roskapostikommenttien lisääntymisen vuoksi.