8. marraskuuta 2012

Välähdys huulilla

Yksi amerikkalaisista markettikosmetiikkamerkeistä, jotka ehdottomasti haluaisin myös Suomen markkinoille on Milani. Olen aikaisemmin kirjoittanut Milanin poskipunasta ja luomiväreistä ja tänään on huulimeikkien vuoro.

Milani julkaisi pari vuotta sitten uuden huulimeikkiformulansa, Lip Flash Full Coverage Shimmer Gloss Pencilit. Lip Flash jumbokynissä yhdistyy huulikiillon kiiltävyys ja huulipunan pigmentti. Tilasin Cherry Culturesta itselleni kaksi Lip Flash jumbokynää sävyissä Hot Flash ja In A Flash.

Milani Lip Flash

Hot Flash on aavistuksen lämpimään taittava metallinhohtoinen punainen punaisella shimmerillä ja In A Flash on kylmä pinkkiin taittava violetti sinisellä shimmerillä. In a Flash on hiukan vähäpigmenttisempi kuin Hot Flash ja tuntuu koostumukseltaan hiukan kevyemmältä ja ohuemmalta. Molemmissa sävyissä on selkeästi havaittavaa shimmeriä ja ne jättävät huulille upean kiillon ja rutkasti pigmenttiä. Koostumukseltaan Lip Flash jumbokynät ovat aavistuksen tahmaisia, tässä huulikiiltomaisuus astuu esiin. Minusta koostumus ja lopputulos muistuttaa huulilla huulilakkoja.

Kestävyys on hyvä. Nämä jumbokynät kestävät juomista ja syömistä todella hyvin. Voileivän, banaanijogurtin ja kivennäisveden jälkeen Hot Flash näytti huulilla edelleen siltä kuin se olisi vasta laitettu. Välipalanapostelun jälkeen huulimeikkiä ei siis välttämättä tarvitse korjata, mutta toki kunnon aterian päätteeksi on aina hyvä katsastaa peiliin ja tsekata huulimeikin tila.

Jumbokynällä on aavistuksen hankalaa saada huulten rajat todella skarpeiksi ja siisteiksi, käyntinkin punaisen jumbokynän kanssa apuna rajauskynää ja sivellintä, mutta pienellä harjoittelulla huulien meikkaaminen pelkällä jumbokynälläkin onnistuu. Ainut asia joka minua näissä epäilyttää on terottaminen, harmittaa ja nyt miten terotettaessa väriainesta tulee menemään hukkaan. Sitä miten nämä terottimen kanssa toimivat en siis osaa vielä kertoa.

Kuvia kynistä osana meikkiä tulee myöhemmin sillä punainen ja ruvella oleva nenä ja näyttävät huulet eivät ole hirmuisen kaunis yhdistelmä ;) Tällä kertaa siis pelkkiä huulikuvia.

05 Hot Flash
Milani Lip Flash 05 Hot Flash
luonnonvalo

Milani Lip Flash 05 Hot Flash
salamalla

07 In A Flash
Milani Lip Flash In A Flash
luonnonvalo

Milani Lip Flash In A Flash
salamalla

Tykkäsin näistä jumbohuulikynistä todella paljon, etenkin punainen Hot Flash sopii lähestyvään juhlasesonkiin paremmin kuin hyvin. Sävyjä Lip Flash kynissä on kahdeksan ja valinnanvaraa riittää tummista ja kohtalokkaista sävyistä hentoon vaaleanpunaiseen, jokaiselle siis on jotakin. Cherry Culturessa näiden hinta on noin kuusi dollaria. Seuraavaan tilaukseeni taitaa hiipiä muutama sävy lisää ;)

Onko kukaan teistä kokeillut Milanin Lip Flash jumbokyniä tai muiden merkkien jumbokyniä?

13 kommenttia:

 1. Teroittaminen onnistuu kyllä ihan hyvin, mutta sitä väriä tosiaan menee hukkaan aika lailla. Pitäisi ehkä kaapia huulipunat teroittimesta johonkin pikkupurkkiin, jota sitten kanniskelisi käsilaukussa.

  Muuten tykkään näistä kynistä ihan älyttömän paljon, koostumus ja pigmenttisyys ovat molemmat huppuluokkaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ne on halpoja! Hinta-laatu -suhde on näissä ihan mahtava!

   Poista
 2. Rakastan näitä! Mulla on tosiaan nuo samat sävyt kuin sullakin, ja tuo punainen on ihan favourite.

  Mietin, et onnistuisikohan näille sama kuin NYXin jumbokynälle, siis sulattaminen purkkiin? Näin väriainetta ei menisi yhtään hukkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä päivän paras idea! Pitää testata asap.

   Poista
  2. Mä mietiskelin samaa, jos kokeilet kerro miten kävi!

   Poista
  3. Kokeiliko joku, miten kävi? :)

   Poista
 3. Vau, oon ihastellut näitä ennenkin! Jos vaan mulle mikään huulipuna sopis, niin kyllä lähtis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä huulipuna sopii ihan kelle vaan ;)

   Poista
 4. Mulle on moinen tulossa juuri postissa! :) Toivottavasti tykkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etköhän ;) Mun mielestä noista ei voi olla tykkäämättä.

   Poista
 5. aivan täydellisen värinen toi In a Flash, niin kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. In A Flash on kyllä nätti, juuri sopivan violetti ollakseen kuitenkaan liian "statement".

   Poista
 6. Oon sen verran vanhanaikainen, ettei kynämalliset huulipunat ole koskaan oikein napanneet-sen huulipunan levittäminen siitä puikosta on jotenkin "se" juttu :)

  Milanilta olen tilannut erinäisiä asioita, eniten Vintageortackyn Coran innoittamana. Tosi hyvä hinta/laatusuhde.Tilasin mm. (näin jumbokynäaiheeseen liittyen)Shadow Eyez jumbokyniä jotka kyllä pesevät NYXin vastaavat, tosin eivät kyllä myöskään toimi pohjustajina ilman primeriä.

  VastaaPoista

Jos kirjoitus ihastutti tai vihastutti jätä kommentti :) Kommenttien hyväksyntä on otettu käyttöön roskapostikommenttien lisääntymisen vuoksi.