16. joulukuuta 2012

ArtDeco Dita Von Teese Classics

Tänä syksynä saksalainen kosmetiikkamerkki ArtDeco laittoi hynttyyt yhteen burleskikuningatar Dita Von Teesen kanssa ja tuloksena oli glamouria tihkuva Dita Von Teese Classics -meikkikokoelma. Minä sain testattavakseni kokoleman korostuspuuterin (Illuminating Baked Powder Dita Von Teese).

Korostuspuuteri on pakattu mustaan kiiltäväpintaiseen muoviseen pakkaukseen, jonka kantta koristaa art deco -tyyppinen viivapiirros. Rasian sisältä paljastuu pieni peili ja 15 grammaa mineraalihohdepuuteria. Puuterissa on muunmuassa magnesiumia ja piitä pitämässä huolta ihon kunnosta eikä siinä ole käytetty mineraaliöljyjä tai hajusteita.

IMG_0479

IMG_0478

Illuminating Baked Powder Dita Von Teesessä ei ole tippaakaan shimmeriä tai glitteriä, vaan se antaa iholle tasaista hohtoa ja valonheijastavuutta. Puuteri on todella hienojakoista, ohutta ja melkeinpä samettisen tuntuista. Minä en pidä supernäkyvästä korostuksesta kasvoilla ja siksi monet MACin mineralize skinfinishit ovatkin jääneet vähemmällä käytölle. Isot glitterhippuset naamalla eivät olen minun juttu. Tämä korostuspuuteri ei tee kasvoista discopalloa, vaan se korostaa kasvojen korkeimpia kohtia hillitysti, mutta näyttävästi ja nimenomaan silloin kun valo osuu niihin oikeassa kulmassa. Juuri tällaisista korostuspuutereista minä pidän eniten. Korostuspuuterin voi levittää perinteisellä poskipuna- tai puuterisiveltimellä tai skunkilla, jolla on helppo annostella sopivan kevyt määrä puuteria poskipäille. Kasvojen lisäksi sitä voi sutia muunmuassa decolteelle ja vartalolle, esimerkiksi pikkujoulusääriin ;)

Koostumukseltaan ja sävyltään tämä korostuspuuteri muistuttaa todella paljon MACin legendaarista Lightscapade mineralize skinfinishiä. Lighstcapadeen verrattuna Dita korostuspuuteri on aavistuksen pinkimpi ja Lightscapade on hiukan persikkaisempi. Käytössä eroa ei kuitenkaan huomaa, eli jos et ole onnistunut hankkimaan Lightscapadea itsellesi, kannattaa ehdottomasti tutustua tähän korostuspuuteriin sillä ne ovat sävyltään todella samanlaiset ja koostumukseltaan käytännössä identtiset.

Art Deco Dita vs MAC Lightscapade
ArtDeco Illuminating Baked Powder vs MAC Lightscapade

IMG_8237

IMG_8247
highlighter poskipäällä

IMG_8240

ArtDeco oli minulle ennestään varsin vieras brändi. Olen lukenut siitä blogeista ja katsonut YouTube-videoita joissa se on vilahtanut, mutta en ole aikaisemmin kokeillut yhtään merkin tuotetta. Tämän korostuspuuterin perusteella ArtDeco vaikuttaa korkealaatuiselta merkiltä johon haluaisin ehdottomasti tutustua tarkemmin.

Dita Von Teese Classics Illuminating Baked Powderin suositushinta on 32€. ArtDeco jälleenmyyjät löydät täältä.

*Tuote on saatu testattavaksi blogin kautta

12 kommenttia:

 1. Mä katselin kokoelmaa Berliinissä mutta koska yhtään hintaa ei ollut näkyvillä niin en edes viitsinyt kysäistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen käyttänyt tuota ahkerasti sen saatuani. Sopii tosin hyvin arkeen, ei tule ollenkaan glitterpallo-olo :)

   Poista
 2. Mulla on vielä ArtDeco merkkinä testaamatta, vaikka oon kyllä joskus joitain tuotteita katsellut. Tuo korostuspuuteri näyttää kyllä kauniilta ja vois olla mulle sopiva, kun en ole hirveästi korostusvärejä tottunut käyttämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä käytän highlighteria yleensä vaan "juhlana" mutta tuota on tullut käytettyä useamminkin arkena aurinkopuuterin kanssa. Tuo jäi kyllä samantien arkikäyttöön.

   Poista
 3. Yhdyn edellisiin, ihanan näköinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on melkein jopa nätimpi kuin Lightscapade ;)

   Poista
 4. Minä olen käyttänyt Artdecon meikkejä jo vuosikausia ja olen ollut todella tyytyväinen, ehdottomasti kannattaa tehdä tarkempaakin tuttavuutta jos vaan kohdalle osuu sopivasti! Niin kuin kaikilla sarjoilla niin ihan kaikki tuotteet eivät ole välttämättä napakymppejä mutta enimmäkseen Artdecon meikit ovat olleet erinomaisen hyvälaatuisia ja toimivia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää kyllä ehdottomasti tutustua tarkemmin. Yllättäen etenkin luomivärit ja meikkipohjat kiinnostaa.

   Poista

Jos kirjoitus ihastutti tai vihastutti jätä kommentti :) Kommenttien hyväksyntä on otettu käyttöön roskapostikommenttien lisääntymisen vuoksi.