4. joulukuuta 2012

Katastrofiapu ja uusiokäyttöinen yllättäjä

Sain blogin kautta testattavaksi kaksi Louis Widmerin Remederm -sarjan tuotetta, Anti-Ageing hoitovoiteen ja huulirasvan. Käytin Louis Widmerin Skin Appeal -sarjan tuotteita reilu viisi vuotta sitten ja muistelen pitäneeni niistä, mutta sittemmin merkki on jäänyt unholaan ja uusien tuttavuuksien varjoon.

Remederm-sarja on tarkoitettu kuivalle ja erittäin kuivalle iholle, joten minä en normaalin ja t-alueelta rasvaisuuteen taipuvan ihoni kanssa oikein istu kohderyhmään. Siltikin toinen tuotteista osoittautui mahtavaksi katastrofiavuksi ja toiselle löysin alkuperäisestä käyttötarkoituksesta poikkeavan tehtävän.

IMG_8102

Huuleni, tai siis paremminkin alahuuleni, on kärttyillyt viimeiset pari viikkoa oikein olan takaa. Se ei niinkään ole rohtunut vaan kuiva. Kaikesta kuorinnasta ja kosteutuksesta huolimatta alahuulessa on koko ajan kuollutta ihoa ikävinä fliitteinä ja joka puolelle sojottaniva kaistaleina. Ne saavat huulimeikin näyttämään todella epäsiistiltä, etenkin jos sattuu suosimaan mattapunia ja huulitusseja kuten minä. Mikään huulirasva ei tuntunut auttavan joten apuun piti saada kunnon heavy duty -kaveri. Remederm huulirasva on juuri sellainen!

Remederm huulirasvassa on kymmenen ensimmäisen ainesosan joukossa muunmuassa mehiläisvahaa, karitevoita ja risiini- ja jojobaöljyä. Koostumus on täysin hajusteeton ja mauton. Huulirasva on pakattu hygieeniseen tuubiin, josta sitä on helppo annostella ilman, että sormia pitää sotke huulirasvaan. Koostumukseltaan voide on paksuhkoa ja aavistuksen tahmaista ja vahamaista tuubista ulos tullessaan, mutta huulille levitettäessä tahmaisuus katoaa. Huulirasva jäättää huulille aavistuksen kosteaa kiiltoa, huulet näyttävät siltä kun olisi nuolaissut niitä. Olen käyttänyt tätä sekä päivällä pika-apuna, että yötä vasten reippaammin annosteltuna. Huulten korppuisuus ja kuivat fliitit vähenit huomattavasti jo parissa käytössä ja huulista tuli pehmoiset ja kimmoisat.

Remederm Hoitovoide kasvoille on pakattu purkkiin ja sen mukana tulee muovinen spaatteli, jolla voidetta ongitaan purkista. Minä olen jo pitkään suosinut tuubiin tai pumppupulloon pakattuja voiteita, joten koin spaattelilla räpeltämisen turhan vaivalloiseksi. Voiteessa on mieto, aavistuksen mummoisa tuoksu, josta en hirmuisesti välitä. Vaikuttavina aineita voiteessa ovat muunmuassa a- ja e-vitamiini, karbamidi ja panthenoli.

IMG_8109

Tämä anti-ageing hoitovoide on suunnattu erityisesti erittäin kuivalle iholle ja sen kerrotaan soveltuvan päivä- ja yökäyttöön. Voide on koostumukseltaan täyteläistä, paksuhkoa ja helposti levittyvää. Minä en tämän voiteen kohderyhmään kuulu sitten millään, joten on varsin ymmärrettävää miksi ensimmäiset kokemukseni eivät olleet sieltä parhaimmasta päästä. Ensimmäisellä kerralla annostelin hoitovoidetta ihan liikaa. Nassuni näytti siltä kuin olisin sivellyt sille voita ja voide jäi lillumaan ihon pillalle öljyisenä kalvona. Iho tuntui öljyiseltä vielä aamullakin. Toisella kerralla levitin voidetta kasvoille vain puolet aikaisemmasta ja tuloskin oli huomattavasti parempi, mutta siltikään ihoni ei jaksanut imaista voidetta kunnolla itseensä. Kasvot tuntuivat tahmaisilta ja hiukset tarttuivat kiinni otsaan ja poskiin. Aamulla iho oli kyllä pehmoinen, mutta edelleen aavistuksen öljyisen tuntuinen. Remederm hoitovoide oli yksinkertaisesti ihan liian tuhtia minulle yökäyttöön. Päivävoiteena tätä en edes uskaltanut kokeille.

Olin jo heittämässä pyyhkeen kehään, kunnes puoli vahingossa löysin voiteelle mitä sopivimman käyttökohteen. Vaikka kasvoni eivät kärsi talven ajoittaisen pintakuivuuden lisäksi kuivuudesta, on minulla kropassa muita paikkoja, jotka ovat pahimmillaan kuin Saharan aavikko. Käteni ovat yksi niistä. Kirjoittaessani alustavia kokemuksia voiteesta kaivoin spaattelilla nokareen kämmenselälleni kokeillakseni sen koostumusta. Asiaa sen enempää ajattelematta hieroin ylimääräisen rasvan käsiini ja yllätyin positiivisesti. Remederm hoitovoide on ihan mahtava käsirasvana! Kuiville käsilleni se imeytyy todella nopeasti ja jättää ne suloisen pehmoisiksi. Kaikki kuivuus ja karheus on hetkessä tipotiessään. Koska tässä voiteessa ei ole silikoneja ei käsiin jää sitä inhaa liukasta kalvoa, jonka monet käsirasvat tekevät. Käteni tuntuivat pehmoisilta vielä käsienpesun jälkeenkin. Normaalisti tassuni huutavat käsirasvaa heti pesun jälkeen, mutta nyt rasvaa piti lisätä vasta parin tunnin päästä. Remederm Anti-Ageing hoitovoide on ehkä aavistuksen tyyris käsiravaksi, mutta kuivaihoisille lukijoille uskaltaisin suositella tätä ihan alkuperäisessä tarkoituksessa, eli kasvovoiteena ;)

Remederm hoitovoiteen suositushinta on 32€ ja huulirasvan 9€.

*Tuotteet on saatu testattavaksi blogin kautta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kirjoitus ihastutti tai vihastutti jätä kommentti :) Kommenttien hyväksyntä on otettu käyttöön roskapostikommenttien lisääntymisen vuoksi.