12. joulukuuta 2012

Make Up For Ever Wild & Chic

Make Up For Ever, eli tuttavallisemmin MUFE on yksi niitä meikkisarjoja joista olen ollut kiinnostunut jo ennen bloggaamisen aloittamista, mutta jonka tuotteisiin en ole koskaan kuitenkaan tutustunut. Olinkin varsin innoissani kun sain testattavakseni MUFEn Wild & Chic -setin jossa on Aqua Cream Waterproof Cream Colorit sävyissä 1 Anthracite ja 15 Taupe ja minikokoiset Aqua Eyes Waterproof Eyeliner Pencilit sävyissä 2L Pearly Brown ja 0L Matte Black.

Antracite on sävyltään todella tumma sinisellä shimmerillä varustettu hiilenharmaa, jossa on rusehtava pohjasävy ja Taupe ei ole laisinkaan taupe vaan enemmänkin aavistuksen suklainen pronssi. Matte Black on nimensäkin mukaan mattainen musta ja Pearly Brown on hohtava pronssinen ruskea.

MUFE Wild & Chic II

MUFE Wild & Chic

Tuotteet on pakattu hauskaan violettiin metalliseen rasian, joka jäljittelee käärmeennahkaa. Setin mukana tuli myös pieni meikkipussukka, jossa kulkee kätevästi meikinkorjailuun päivän aikan tarvittavat välineet.

IMG_8391
Meikkipussukka ja uuden elämän korvakorurasiana saanut metalliboxi

Aqua Creamit ja Aqua Eyes kynät on formuloitu kestämään tiukimmissakin tilanteissa, kuivuttuaan ne eivät hievahda iholta minnekään ja lähtevät parhaiten pois öljypohjaisella putsarilla. Aqua Eyes kynät ovat pehmeitä ja pigmenttisiä ja niiden pysyvyys sisärajauksessa on varsin hyvä. Sisärajauksesta saa pysyvämmän kun levittää ensin yhden kerroksen kynää, antaa sen kuivua ja levittää toisen kerroksen päälle. Aqua Creamit ovat koostumukseltaan todella pigmenttisiä ja kermaisia ja Aqua Eyes -kynät ovat pehmeitä ja pigmenttisiä. Koska nämä ovat nimenomaan öljy- eivätkä vesiliukoisia, minun rasvaisilla luomillani Aqua Creamit kestävät luomivakoon pakkautumatta vain pari tuntia. Jos luomesi siis ovat helposti rasvoittuvat tarvitset näidenkin alle pohjustajan. Narsin Pro Primen kanssa silmämeikki sitten pysyikin täysin moitteettomana 12 tuntia.

Vertaan seuraavaksi Aqua Creamejä MACin voidemaisiin luomiväreihin, eli Paint Poteihin. Yhdessä MAC Paint Potissa on tavaraa 5 grammaa ja ne on pakattu lasipurkkiin, joka on kyllä tyylikäs, mutta painava. MUFE Aqua Creamien pakkaus on kokonaan muovia ja todella kevyt, mutta ei silti halvan oloinen, vaan enemmänkin ammattimaisen näköinen. Paint Potin hinta on noin 24€ ja yksi Aqua Cream maksaa 35,60€.

Molemmat ovat koostumukseltaan voidemaisia ja melkeinpä kermaisia, mutta Aqua Creamien pigmentti on huomattavasti parempi. Paint Potit toimivat parhaiten luomivärinpohjustajina ja ne pitävät minunkin luomillani silmämeikin siistinä noin 6-8 tuntia. Nopean kuivumisen ja pigmenttisyyden vuoksi Aqua Creamejä voi käyttää luomella yksinään tai pohjustajana. Oman kokemukseni perusteella vain vaalean mattaiset Paint Pot -sävyt toimivat hyvin ilman puuterista luomiväriä niiden päällä. Paint Poteissa helmiäissävyissä luomelle jää yleensä aavistuksen valju ja haalea kerros väriä kun taas Aqua Creamit antavat täysin peittävän ja pigmenttisen tuloksen jo ohuella kerroksella. Aqua Creamien häivyttämisessä ja blendaamisessa pitää olla nopea ja Paint Potien kanssa työstämisaikaa on enemmän. Vaikka Aqua Creamit tarvitsevat alleen erillisen pohjustajan, ajavat ne muiden ominaisuuksien vuoksi reippaasti MACin Paint Potien edelle. Olenkin käyttänyt molempia Aqua Creamejä jo moneen meikkiin viimeisen kuukauden aikana.

MUFE Aqua Eyes

MUFE Aqua Cream 15 Taupe & 1 Antracite
Taupe & Antracite

MUFE Aqua Eyes 2L & 0L
Pearly Brown & Matte Black

Tässä vielä Wild & Chic setillä tehty silmämeikki. Ainoa puuterinen luomiväri meikissä on kulmaluulla oleva Inglotin mattavaalea, muuten meikissä on käytetty pelkästään MUFEn Aqua Creamejä ja Aqua Eyes kyniä.

MUFE Aqua Eyes IV
alaluomen häivytyksessä Antraciten ruskea pohjaväri tulee hyvin esiin

MUFE Aqua Eyes

Nars Pro Prime pohjustajana
MAC Eye Brows Lingerin kulmissa
Inglot Matte 351 kulmaluulla
MUFE Aqua Cream Antracite ulkonurkassa, luomivaossa ja alaluomella
MUFE Aqua Cream Taupe liikkuvalla luomella ja sisänurkassa
MUFE Aqua Eyes Matte Black alarajauksena
MUFE Aqua Eyes Pearly Brown ylärajauksena
Giorgio Armani Eyes To Kill mascara


Aqua Creamin hinta on 35,60€ ja täysikokoisten Aqua Eyes kynien 26,50€. MUFEn jällenmyyjät Suomessa löydä täältä.

*Tuotteet on saatu testattavaksi blogin kautta.

10 kommenttia:

 1. Mullahan on tämä nyt kans, mutta en ole vielä ehtinyt testata tätä kunnolla :) Kyniä swatchasin eilen kämmenen päälle ja jessus, niissä on pigmenttiä eivätkä lähteneet mihkään vaikka kuinka yritin hinkata pois! Hyvä! :D Sisärajauksessa nämä ovat varmasti lyömättömät.

  Luomareissa oli mun nenään aika hurjan voimakkaan muovinen tuoksu, oliko sun versioissa sama juttu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt en kyllä osaa sanoa. Nuuhkin kun pääsen kotiin ja päivitän tilanteen ;)

   Poista
  2. Kyllä noissa munkin on muovinen tuoksu joka on aika voimakas kun nenän tunkee purkkiin, mutta en käytössä kyllä tuota huomannut.

   Poista
 2. Mä tilaan mun MUFE meikit gurumakeupemporium.com kautta. En tiedä Suomen hintoja koska asun paikkakunnalla jossa niitä ei myydä, mutta aavistan että ne on hieman halvempia Englannissa..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olinkin tuon Gurun ihan kokonaan unohtanut, kiitos siis vinkistä :) Itse olen lähinnä kuikuillut MUFEa, PAMista http://www.preciousaboutmakeup.com/. Hinnat tosiaan on ulkomailla Suomea halvemmat.

   Poista
 3. Vautsi mitä kuvia! Sulla on toooosi hyvä kamera. Ilo lukea sun blogia, sillä tekstikin on hyvin tehty :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Kamera alkaa kyllä jo olla aika ikäloppu ja uutta tekee mieli, mutta yritän olla ostamatta uutta ennen kuin tuosta aika jättää. Täältä löytyy tarkemmin mun välineistöstä: http://blackkohl.blogspot.fi/2012/01/milla-se-kuvaa.html

   Poista
 4. Aivan upeaa! Tuossa meikissäsi näkyy minusta parhaiten Aqua Creamien parhaat ominaisuudet, sillä millään puuterisella luomivärillä ei saa noin intensiivistä, kimaltavaa ja hohtavaa jälkeä. Todella hieno meikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos pupu :) Noiden vahvuus on tosiaan siinä, että niillä pärjää yksinään (pohjustajan kanssa siis) ja luomelle saa juuri se saman sävyn mikä näkyy purkissa.

   Poista

Jos kirjoitus ihastutti tai vihastutti jätä kommentti :) Kommenttien hyväksyntä on otettu käyttöön roskapostikommenttien lisääntymisen vuoksi.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails