9. joulukuuta 2012

Punasuu supussa - Juicy Fresh by Pupulandia

Sain Yves Rocherilta testattavakseni Pupulandian Jennin suunnitteleman Juicy Fresh -syysmeikkilookin. Minusta Juicy Fresh ei nimenä kanavoi syksyä vaan enemmänkin kevättä ja kesää, mutta kokoelman kirkkaan punaiset sävyt kyllä sopivat syksyyn ja lähestyvään juhlakauteen paremmin kuin hyvin. Kokoelmaan kuuluu kostettava huulipuna, huultenrajauskynä ja pullistava huulikiilto.

IMG_8278

Yves Rocherin Couleurs Nature kosteuttavat huulipunat ovat todella pigmenttisiä ja miellyttävän tuntuisia huulilla. Tämän kokoelman huulipuna jättää huulille kauniin kiillon, joka on aavistuksen himmeämpi kuin kahdessa aikaisemmin testaamassani YR:n huulipunassa. Koostumukseltaan Juicy Fresh huulipuna ei myöskään ole ihan yhtä kevyt ja huulirasvamainen kuin vuosi sitten testaamani punat, mutta se on silti selkeästi kosteuttava. Talven runtelemat huuleni pitävät tästä koostumuksesta erittäin paljon. Sävyltään sekä huulipuna että rajauskynä ovat siniseen taittavia punaisia.

Viimeksi testaillessani Yvesin huulipunia motkotin rumasta pakkauksesta. No, nyt pakkauskin on muuttunut eikä se ole enää olleenkaan ruman värinen tai halvan oloinen, vaan oikeastaan aika tyylikäs. Huulipunan sävyä imitoiva muovi on vaihtunut kauniiseen munakoison violettiin ja itse hylsy on säilynyt tyylikkään hopeana.

Couleurs Nature huultenrajauskynä on koostumukseltaan todella pehmoinen ja siitä irtosi pigmenttiä huulille todella helposti. Tällä on helppo täyttää huulet kokonaan kynällä ja siten pidentänn huulipunan pysyvyyttä. Pidän itse aavistuksen kovemman ja vahamaisemman koostumuksen omaavista kynistä enemmän joten koin, että tämän kanssa oli hiukan hankalampi työskennellä ja saada huulten rajoista todella siistit ja skarpit (kuten alla olevista kuvista näkyy). Huono kynä tämä ei missään nimessä ole, se ei vain ole lempparini tästä kolmikosta.

IMG_8233
rajauskynä + huulipuna

IMG_8212
Kirkas Punainen 102 Rouge & Punainen 32 Rouge

Viimeisenä villahousuna on Sexy Pulp Volume Gloss. Tämä on pitkästä aikaa sellainen huulikiilto josta voin sanoa oikeasti pitäväni. Tämä tuntuu todella miellyttävältä huulilla! Se on koostumukseltaan kohtalaisen ohutta ja juuri sopivasti tahmaista, eli ei missään nimessä sitä kärpäspaperiosastoa mitä esimerkiksi MACin Lipglassit ovat, vaan melkeinpä tahmaamatonsa. Sävyltään huulikiilto on läpikuultavan punainen. Yksinään se tuo huulille vain hennon aavistuksen punaista ja kauniin kiillon. Sexy Pulp Volume Gloss lupaa tekevänsä huulista täyteläisemmät pullistamalla niitä tyrniuutteen voimalla. Minun huuleni ovat jo luonnostaan varsin täyteläiset, joten en tarvitse apua sillä osastolla, siksi minua ei haittaakaan, että en huomannut tässä minkäälaista pullistavaa vaikutusta.

Vaikka Sexy Pulp Volume Gloss nousikin yllätyssuosikiksi tästä triosta löytyy siitä silti napistavaa. Nimittäin nimi. Sexy Pulp. Seksikäs Selluloosa. Joo, kyllähän se rimmaa, mutta mielleyhtymät Rauman "tuoksuja" pöllöyttelevään sellutehtaaseen eivät ole ihan sitä mitä minä toivon huulikiillolta. Mikään löytämistäni suomennoksista sanalle pulp ei minusta sovi seksikkyyttä korostavaan huulikiiltoon ja en voi olla miettimättä onko tässä käynyt moka ja huulikiillon nimi pitäisi oikeasti olla Sexy Plump. Mutta koska kiilto on kaikinpuolin muuten todella toimiva, jopa niin toimiva, että kaltaiseni huulikiiltoronkelikin siitä tykkää, annan nimen tällä kertaa anteeksi ;)

IMG_8218
rajauskynä + huulipuna

IMG_8230
rajauskymä, huulipuna + huulikiilto

IMG_8240IMG_8242
in action

Yrjö Ryppysen nettikaupasta (affiliate link) setin voi lunastaa reilun kahdenkymmenen euron hintaan. Ei paha kolmesta hyvästä tuotteesta.

*Tämän kirjoituksen tuotteet on saatu ilmaiseksi arvosteluun Yves Rocherilta.

4 kommenttia:

 1. Pulp as in hedelmäliha sopis hyvin tuohon Juicy-teemaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hyvin olla, että sitä sillä ollaan haettu, mutta mä en vaan voi sille mitään, että mulla tulee pulpista vaan ihan jotain muuta mieleen ;)

   Poista
 2. No juuri olin naamakirjassa kysymässä, että mikä huulipuna sinulla on tuossa kuvassa. :) Minäkin sain näitä kokeiltavakseni ja tykästyin tuohon punaan kyllä ihan täysillä. Ihana koostumus! Rajauskynästä on samat fiilikset, liian pehmeä makuuni, mutta tosi pigmenttinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo punat tosiaan yllätti mut jo viime syksyllä todella positiivisesti kun ensimmäisen kerran niitä testailin, mutta pinnallinen kun olen en hankkinut yhtään lisää kun suoraan sanottuna ei voinut sietää sitä pakkausta :P Nyt kun pakkaus kuitenkin on tuollainen tyylikkään violetti taidan ensi vuoden puolella kotiuttaa pari sävyä..

   Poista

Jos kirjoitus ihastutti tai vihastutti jätä kommentti :) Kommenttien hyväksyntä on otettu käyttöön roskapostikommenttien lisääntymisen vuoksi.