14. joulukuuta 2012

Vihreää, kultaa ja vähän kimallusta

Vihreä ja kulta ovat perinteisiä jouluvärejä joista ainakin minulle tulee ensimmäiseksi mieleen joulukuusi. Ne toimivat kuitenkin hyvin myös lopputalven juhlakauden silmämeikissä. Lisäsin meikkiin glitter lineria tuomaan extrapotkua ja sähäkkyyttä katseeseen sillä työpaikan pikkujoulut tai jouluaaton illallinen on mitä mahtavin tilaisuus kimmeltää kilpaa joulukuusen ja jouluvalojen kanssa ;)

Antiikkikultainen tai vihertävä glitter olisi sopinut tähän silmämeikkiin vielä paremmin, mutta kun ei mulla ollut kuin hopea ja tuo pronssinen suklaisenruskea osui valinta jälkimmäiseen. Luomiväreinä tässä meikissä on käytetty pelkästään Inglotia ja glitter eye liner on Make Up Storelta.

IMG_8330

IMG_8331

Matte 353 kulmaluulla
Matte 342 luomivaossa häivytyksen apusävynä
Pearl 414 liikkuvalla luomella ulkonurkan suunnalla ja alaluomella
AMC Shine 34 keskellä liikkuvaa luomea
AMC Shine 30 sisänurkassa ja kulmaluulla korkeimmassa kohdassa
Giorgio Armani Eyes To Kill silk eye shadow 13 Noifa ylärajauksena
Make Up Store glitter liner choco lux ylärajauksena
Giorgio Armani Eyes To Kill mascara
MAC Lingering eye brows kulmissa


Glitterrajaukseen ei tarvitse vartavasten ostaa juuri sitä varten tehtyä tuotetta vaan sellaisen voi sekoittaa myös itse glitteristä ja jonkinlaisesta mixing mediumista tai glitter adhesivesta. Make Up Storelta löytyy Mixing Liquid, Inglotilla on Duraline ja TooFacelta löytyy Glitter Glue tai sitten pohjan glitterrajaukselle voi askarrella ihan itse.

7 kommenttia:

 1. Vihreä on tällä hetkellä itselläni todella IN luomivärinä. Olen totaalisen rakastunut Maybellinen Color Infallible -vihreään, joka kestää mainiosti viiden kilometrin työmatkapyöräilyni suuntaansa, jopa pienessä lumisateessa. Ihanan jouluinen, mutta sopii myös kesäkäyttöön piristävästi ;)

  http://kosmistakosmetiikkaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis Lorkus Infallible vai Maybellinen Color Tattoo? Molempien koostumus on hyvä, mutta vaatiin mun rasvaluomilla aina pohjustajan. Harva pysyy ilman pohjustajaa nättiä hetkeä pidempää.

   Poista
 2. Vautsi mitkä värit! Eikä näytä ollenkaan joulukuuselta :D

  No mut ihan vakavasti, vihreä on pompannut mullakin yhtäkkiä yhdeksi luomivärisuosikeista, oon vihdoin oppinut käyttämään sitä Wet 'n wildin Comfort Zone -palettia missä on superkiva se tumma vihreä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, hyvä niin :)

   Vihreä on yksiä mun lempivärejä silmämeikissä ja nyt kun olen jollain tavalla vieraantunut väreistä, vihreä on aina helppo ja turvallinen valinta kun haluaa jotain muuta kuin ruskeaa tai taupea. Tykkään vihreästä erityisesti siksi koska se korostaa mun silmien vihertävyyttä. Terveisin, ikuisesti katkera siitä, että ei omista vihreitä silmiä.

   Poista
 3. uuu vois sotaa tota eyelineriä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen ainakin tykännyt siitä :) Värivalikoima on myös aika kiva ja kohtalaisen kattava.

   Poista
 4. PARABENS PELO BLOG! JÁ ESTOU TE SEGUINDO... SE PUDER RETRIBUIR, FICAREI MUITO GRATA!

  www.lupapodemulher.com.br
  www.lupapodeblog.com.br

  VastaaPoista

Jos kirjoitus ihastutti tai vihastutti jätä kommentti :) Kommenttien hyväksyntä on otettu käyttöön roskapostikommenttien lisääntymisen vuoksi.