19. joulukuuta 2012

Vihreää vihreällä

Irene on yksi lempisävyjäni Zoyalta, mutta kokonaisuutena en lakasta hirmuisesti tykkää. Irene on todella ohut lakka joka tarvitsee vähintään neljä kerrosta ollakseen peittävä ja silloinkin se tuppaa olemaan vain juuri ja juuri peittävä. En ole käyttäny Ireneä kovinkaan usein juuri sen koostumuksen vuoksi, mutta eräänä sunnuntaina sain päähäni kokeilla Ireneä tummanvihreän lakan kanssa. Mitenköhän tämä ei ole tullut minulle aikaisemmin mieleen?

Laitoin kynsille ensin kerroksen Essien tämän syksyn limited edition lakkaa sävyssä Stylenomics ja päälle yhden kerroksen Ireneä. Stylenomics on sävyltää todella tumma vihreä joka näyttää kynsillä melkeinpä mustalta. Viimeksi tummanvihreitä kynsilakkoja näkyi syksyllä 2009, mm. OPIn Here Today Aragon Tomorrow ja Zoya Envy ovat hyvin samanlaisia sävyjä Stylenomicsin kanssa. Stylenomicsin ja Irenen yhdistelmä tuotti kauniin tummanvihreän ja ennen kaikkea täysin peittävän sävyn kynsille. Kokeilen yhdistelmää myös mattapäällyslakan kanssa ja kyllähän se niinkin toimi.

IMG_8019
keinovalossa

IMG_8020
keinovalossa mattapäällyslakalla

IMG_7987
salamalla

IMG_7990

Millaisia kikkoja teillä on huonosti käyttäytyvien kynsilakkojen taltuttamiseen?

*Essien lakka on saatu ilmaiseksi blogin kautta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kirjoitus ihastutti tai vihastutti jätä kommentti :) Kommenttien hyväksyntä on otettu käyttöön roskapostikommenttien lisääntymisen vuoksi.