21. tammikuuta 2013

Chanel Rouge Coco & Rouge Coco Shine

Kun puolitoista vuotta sitten viimein tajusin rakkauteni huulipuniin, aloin hiljalleen tutustua myös selektiivisten huulipunien maailmaan MACin ulkopuolella. Tänä kesänä täydensin varastoani yhdellä Lancômen ja yhdellä Armanin punalla ja loppuvuoden aikana kätköihini rantautui kaksi Chanelin punaa.

Chanelilla on neljä huulipunakoostumusta, Rouge Allure, Rouge Allure Velvet, Rouge Coco ja Rouge Coco Shine. Rouge Allure Velvet punia en vielä ole kokeillut, Rouge Allure punista kirjoitin edellissyksyllä ja nyt tänään esittelen Rouge Coco punan sävyssä 19 Gabrielle ja Rouge Coco Shine punan sävyssä 437 Empreinte.

Chanel Rouge Coco & Shine

Rouge Coco huulipunat julkaistiin keväällä 2010 ja Rouge Coco Shine koostumus lanseerattiin vuotta myöhemmin. Rouge Coco Hydrating Crème Lip Colour on sellainen perinteinen huulipuna, se ei minusta ole erityisen kosteuttava, mutta ei se kyllä huuliani kuivatakaan. Koostumus on voidemainen ja huulipuna on miellyttävän tuntuinen huulilla. Rouge Coco Shine Hydrating Sheer Lipshine on kevyt kiiltopuna ja näin ollen koostumukseltaan se on kevyt ja huulirasvamainen ja selkeästi kosteuttavampi kuin isosiskonsa.

Gabrielle on siniseen taittava kirkas ja rohkea punainen En olisi tarvinnut yhtäkään punaista huulipunaa lisää, mutta kun ilmaiseksi sai, niin en voinut vastustaa kiusausta. Gabrielle oli jäänyt Wind It Upin Martinalta käyttämättä ja tämä Chanelhullu iski syyhyävät näppinsä samantien kiinni toisen "roskaan". Kattavat Rouge Coco swatchit löytää tästä KarlaSugarin kirjoituksesta.

Yksi Lontoon matkan ostoksiani oli Chanelin kesäkokoelman Rouge Coco Shine huulipuna sävyssä Empreinte. Empreinte on sävyltään pinkkiin taittava nudebeige, jossa on mukana pientä kultashimmeriä. Empreinte antaa huulille vain aavistuksen sävyä ja kauniin kiillon. Lukemani mukaan tämä limited edition kiiltopuna on ehkä sarjan vähäpigmenttisin yksilö, muissa linjan huulipunissa pigmenttiä on huomattavasti enemmän. Minua vähäpigmenttisyys ei haittaa sillä halusin nimenomaan helpon huulipunan, joka toisi huulille vain aavistuksen nudea sävyä sekä hiukan kosteutusta ja kiiltoa. Swatcheja Rouge Coco Shine punista voi käydä katsomassa vaikka tästä Karla Sugarin postauksesta.

Rouge Coco Gabrielle

Chanel Rouge Coco Shine Empreinte

IMG_8659IMG_8621
sama meikki, eri huulet

Tarkemmat tiedot kuvien kasvomeikistä löytyy täältä.

Chanelin kosmetiikkaa ja tuoksuja voi ostaa ainakin Stockmanneilta, Sokoksista ja Sokos Emotioneista. Molempien punien hinya pyörii muistaakseni noin 35-38€ välillä.

4 kommenttia:

 1. Chaneliin voi aina luottaa.
  Olen itse enemmän nude-värien kannattaja, mutta komplimenttina pakko sanoa, että tuo kirkas punainen pukee sinua mitä parhaiten.
  Rohkea veto. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Kyllä noista kahesta kuvasta munkin mielestä nassu näyttää punaisella punalla paremmalta. Olen vain usein niin laiska, että kallistun siihen helppoon nudeen, vaikka punaisesta tykkäänkin.

   Poista
 2. Näistä kuvista huomaan (jälleen), että tuo on vaan väärän sävyinen punainen mulle :) Mutta sopii teikäläiselle. Samoin tuo blondi look on muuten erittäin toimiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Tuollaiset klassiset punaiset on kyllä mun lemppareita, ne jotenkin aina piristää ja kirkastaa ilmettä. Ja vaikka taidankin olla enemmän lämmin kuin kylmä tykkään siniseen taittavista punaisista lämpimiä enemmän. Blondiin olen kyllä nyt taas niin ihastunut, että en ihan heti tätä mihinkään vaihda ;)

   Poista

Jos kirjoitus ihastutti tai vihastutti jätä kommentti :) Kommenttien hyväksyntä on otettu käyttöön roskapostikommenttien lisääntymisen vuoksi.