23. tammikuuta 2013

Instagram

Tämän päivän postaus on vain pikainen muistutus siitä, että minut löytää myös Instagrammista :) Postailen sinne sekä kosmetiikkaan liittyviä kuvia, että muuten vaan päivittäisen elämän otoksia. Eli älypuhelimen omistavat lukijat seuraamaan vaan!

Instagram

Loppukuu tulee olemaan Mustassa Kajalissa hiljaista. Opiskelut ja työt ovat pyörähtäneet käyntiin toden teolla ja se tarkoittaa sitä, että vapaa-aikaa on huomattavasti vähemmän. Huomenna on ensimmäinen tentti ja 30. päivä esseenpalautus. (Olenko aloittanut? En..)

Viime viikon olin karmaisevassa räkätaudissa, joten blogitekstien näpytteleminen ei ollut ihan ensimmäisenä mielessä. Luonnoksia on siis kyllä jemmassa, mutta yhtäkään valmista ja julkaisukelpoista tekstiä ei enää ole. Yritän saada vielä pari tekstiä pihalle tammikuun aikana, mutta jos aikaa harrastamiselle ei velvoitteiden joukosta löydy tavataan me taas helmikuussa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kirjoitus ihastutti tai vihastutti jätä kommentti :) Kommenttien hyväksyntä on otettu käyttöön roskapostikommenttien lisääntymisen vuoksi.