18. tammikuuta 2013

Jeffrey Campbell 99 ex

Hitaasti, mutta varmasti, esittelen teille Lontoon ostoksiani. Asetin Lontoon shoppailuille kaksi selkeää päämäärää. Halusin löytää iltarientoihin sopivan nahkaisen laukun ja nudet korkkarit. Lopulta shoppailuni oli aika vähäistä sillä räkätaudin kourissa ihmisiä tursuavien kauppojen koluaminen ei ollur hirmuisen mukavaa. Kotiin lähtiessä pakkasin matkalaukkuuni kuitenkin kaksi uutta nahkaista laukkua ja yhdet uudet mustat kiilakorkonilkkurit. (Ne Aldoon jättämäni nudet korkkarit kummittelevat edelleen mielessä.)

Litat ja Night Litat ovat varmasti Jeffrey Campbellin suosituimpia ja tunnetuimpia kenkämalleja, mutta minä iskin Topshopissa silmäni yksinkertaisiin kiilakorkonilkkureihin, joissa on edessä vetoketju. Malli on 99 ex tai Rigaku RV-5030 vähän maasta riippuen. Tätä mallia saa myös 99 Tie versiona, jossa on vetoketjun sijaan nyöritys ja monella eri nahalla ja värillä.

Olen ehtinut ulkoiluttaa näitä kenkiä jo muutaman kerran. Ensimmäisellä kerralla kenkä tuntui hiukan liian tiukalta jalassa, mutta jo seuraavalla kerralla se oli muotoutunut jalkaan paremmin istuvaksi. Kengät ovat mukavat jalassa, näiden kanssa ei tarvitse pelätä, että päkiät huutaisivat hoosiannaa jo puolen tunnin seisomisen jälkeen. 99 ex:t ovat tyylikkäät ja mukavat jalassa. Mitä muuta kengältä voisi toivoa?

Jeffrey Campbell Rigaku

Jeffrey Campbell Rigaku

Jeffrey Campbell Rigaku
Jeffrey Campbell 99 EX / Rigaku RV-5030

Rehellisesti sanottuna olin vielä enemmän innoissani Lontoon muotiostosmahdollisuuksista kuin kosmetiikkavalikoimasta. Monet minua kiinnostavat Lontoossa tarjolla olevat kosmetiikkamerkit ovat helposti saatavilla myös netin kautta, joten kiertelin vaate- ja kenkäkauppoja kosmetiikkahyllyjä enemmän. Kosmetiikan ostaminen netistä on helppoa ja vaivatonta, mutta vaatteiden, kenkien ja asusteiden kanssa ei oikein ikinä voi olla varma. Mallin päällä upealta näyttänyt paita saattaakin istua huonosti, kengät voivat olla väärää kokoa ja nettikaupassa kivalta näyttänut laukku voikin kotiin saapuessa näyttää halvalta. Tottakai kosmetiikkaa ostaessakin voi tehdä helposti huteja, mutta netti on usein pullollaan käyttäjäkokemuksia, valokuvia ja sävykuvauksia, jotka helpottavat ostopäätöksen tekemistä. Vatteista ja kengistä taas on usein mahdotonta tietää varmasti kuinka hyvin ne tulevat istumaan päällä tai sopimaan jalkaan ilman kokeilemista.

Seuraavat JC kengät voisi olla vaikka Damselit, mutta en minä pahakseni pistäisi jos löytäisin oveni takaa vaikka niittikoristellut Litat tai Night Litat ;)

Tunnustautuuko joku lukijoista Jeffrey Campbell faniksi?

8 kommenttia:

 1. Juuri tuollaisista kengistä olen haaveillut jo pidempään, tämä taas nosti kuumeen aivan uudelle tasolle. Upeat! ♥___♥

  Lontoossa kannattaa tosiaankin keskittyä vaate- ja kenkäkauppoihin. Itse löysin sieltä tekonahkaiset tyttömaiharit kymmenellä punnalla, sen sijaan kosmetiikkaa ei oikein löytynyt. Tosin Lushin voisin mainita poikkeuksena - se liike on ihan oma maailmansa, joka kannattaa ehdottomasti käydä katsastamassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en käynyt Lushissa ollenkaan. Lushilla on ihan kivoja juttuja, mutta ei ehkä ihan eniten mua kuitenkaan ;)

   Poista
 2. Niitti-Litat, elämäni paras ostos :)(:

  VastaaPoista
 3. Tosi jees kengät, kelpais tännekin! Aion huomenna vetäistä ekaa kertaa piikkiJeffreyt kinttuihini, saa nähdä kutsuuko ensiapu... :P

  VastaaPoista
 4. Itse tilasin viikko sitten Damselit ylläri ylläri Briteistä, koska Suomesta ei kai saa. :) Odotan innolla ja uskon koon olevan aika lailla sopiva, koska löytyyhän netistä aika hyvin kengän koot muutettuina senttimetreiksi. Onneksi ovat nahkaa, ainakin muotoutuu vähän, jos eivät olekaan sopivat.
  Olen ihan hulluna JC kenkiin, hinta on vaan aika suolainen tavallisen opiskelijan pussiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei noita opiskelijabudjetilla hirmuisen monta paria vuodessa ostella, mutta kyllä mä ehdottomasti halua vielä pari paria lisää ;)

   Poista

Jos kirjoitus ihastutti tai vihastutti jätä kommentti :) Kommenttien hyväksyntä on otettu käyttöön roskapostikommenttien lisääntymisen vuoksi.