16. tammikuuta 2013

Korres Liquid Lipstick

Sain syksyllä blogin kautta kokeiltavaksi muutaman Korresin tuotteen, yksi niistä oli Raspberry Antioxidant Liquid Lipstick sävyssä 30 Nude Beige. Nude Beige on sävyltään tumma, rusehtavan ruusuinen nude, hyvin paljon samantyylinen sävy kuin Yves Rocherin Ruusubeige tai MACin Cherish.

Korres Liquid Lipstick

Korres Liquid Lipstick 30

Korresin mukaan Raspberry Antioxidant Liquid Lipstick on nestemäinen huulipuna, joka nimestään huolimatta muistuttaa enemmän pigmenttistä ja tahmaamatonta huulikiiltoa. Se on pakattu perinteisellä huulikiiltoaplikaattorilla varustettuun pakkaukseen, jossa on 3,5ml tuotetta. Koostumukseltaan Raspberry Antioxidant Liquid Lipstick on ohutta, mutta pigmenttistä, kosteuttavaa ja jättää huulille kauniin kiillon. Huulikiilto on vesipohjainen ja vaikka sen luvataan olevan pitkäkestoinen kestää se huulilla enintään neljä tuntia. Jos syöt tai juot, vähemmän. Se ei jätä huulille minkäänlaista stain-efektiä, eli kun väri on kulunut pois, ei siitä jää häivähdystäkään huulille.

Pidin testiin saamastani sävystä todella paljon ja erityisesti sen koostumus oli erittäin miellyttävä. Huulikiiltomaisuudestaan huolimatta tämä tuote ei aiheuttanut minkäänlaista hylkimisreaktiota tässä huulikiiltovammaisessaa bloggarissa, koska Raspberry Antioxidant Liquid Lipstick tuntuu huulilla täysin painottomalta ja todella huulirasvamaiselta. Pysyvyydessä olisi parantamisen varaa, etenkin kun koostumusta markkinoidaan sanoilla "long lasting", mutta neljän tunnin pito on kuitenkin ihan hyvä saavutus tällä koostumuksella.

Korresin nettikaupassa Raspberry Antioxidant Liquid Lipstickit ovat nyt tarjouksessa hintaan 16,90€, normaalihinta on 19,90€. Nude Beigen lisäksi valikoimaan kuuluu viisi muuta punaisen, pinkin ja roosan sävyä. Korresin värikosmetiikka valikoima näyttää muutenkin olevan erittäin laaja, sieltä löytyy kaikki meikkivoiteesta kynsilakkaan asti. Meikkivoideintoilijana etenkin Wild Rose ja Pomegranate meikkivoiteet vaikuttavat kiinnostavilta kuten myös Guava ja Mango Butter huulipunat.

*Tuote on saatu blogin kautta.

p.s. Näin puolessa välissä kuuta voin raportoida, että uudenvuodenlupauksen suhteen hommat on hyvin hanskassa, yhtäkään kosmetiikkatuotetta en ole ostanut.

4 kommenttia:

 1. Mä tykkäsin todella, todella paljon Pomegranate meikkivoiteesta, mutta se oli varmaan eräs syy, miksi ihoni alkoi kukkia :( olisin niin halunnut tykätä Korresin tuotteista, mutta ihoni oli toista mieltä :(

  Mutta siis, se meikkivoide levittyi hyvin ja peitti todella hyvin, itse tykkäsin sen jättämästä, mattaisella tavalla hohtavasta pinnasta! Se kylläkin jätti nahkean fiiliksen, eikä ollut mitään parhaiten naamassa pysyvää meikkivoidetta. Jos puhuin puhelimessa, sai puhelun jälkeen pyyhkiä puhelimen näytön meikkivoiteesta puhtaaksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää vielä tutkailla muita arvioita ja miettiä jos tuollaisen ostaisi testiin kun meikkivoiteiden määrä pikkuisen laskee.

   Mulla tuntuu kyllä meikkivoiteesta kuin meikkivoiteesta jäävän aina jonkinlainen jälki puhelimeen, toisaalta kyllä siihen jää jälki vaikka ei olisi edes meikkivoidetta ;)

   Poista
  2. Jos haluat, niin voin lahjoittaa sulle omani, jota on n. puolet käytetty :D ( tai, on varmaan enemmänkin, käytin sitä vain n. puolitoista kuukautta kunnes luovutin :D ) Sävyni on tuo vaalein, se vaan voi ehkä olla sulle talvella liian tumma ( jos siis cliniquen anti blemish meikkivoiteen vaalein sävy on sulle liian tumma, muistelisin näin?)

   Mä olen törmännyt pariin yksilöön, joista ei ole jäänyt puhelimeen jälkeä ja tämän jälkeen osaan pitää sitä yhtenä kriteerinä hyvälle meikkivoiteelle :D

   Poista
  3. Kiitos tarjouksesta! Jos tuo tosiaan on sulle turha voisin ottaa sen ihan mielelläni testiin :) Cliniquen anti blemish on tosiaan, mulle aavistuksen liian tumma, mutta ei niin tumma, että en sitä voisi käyttää. Laita mulle meiliä niin saadat hommat sovittua.

   Kerro heti, mitä eivät ole sulla jättäneet puhelimeen jälkiä! Mä haluan myös todistaa sellaisen ihmeen!

   Poista

Jos kirjoitus ihastutti tai vihastutti jätä kommentti :) Kommenttien hyväksyntä on otettu käyttöön roskapostikommenttien lisääntymisen vuoksi.