11. tammikuuta 2013

Sleek huulipunat

Syksyn Sleek tilauksessani poskipunien lisäksi tilasin kaksi True Color Lipstickiä. Pitkän pähkäilyn jälkeen valitsin sävyt Barely There ja Liqueur.

Molemmat huulipunat ovat koostumukseltaan jännän paksuja ja kermaisia. Pigmenttisyys on hyvä ja punat tuntuvat huulilla jopa kosteuttavilta. Huulipunien pysyvyys on varsin hyvä, nämä säilyvät huulilla kevyesti nättinä lounaaseen asti ja eivät samantien pyyhkiydy pois juomisestakaan, vaikka toki teemukin reunaan aina jää huulipunarantu. Sävyltään Liqueur on kylmä malvainen nude ja Barely There on lämmin oranssinen persikkanude. Molemmat punat ovat Sheen koostumusta, eli ne ovat himmeästi hohtavia, mutta eivät shimmerisiä ja koostumukseltaan kermaisia.

IMG_8537

Sleekin pakkaukset ovat järjestäen olleet tyylikkäitä ja paljon hintaansa kalliimman näköisiä. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkansa huulipunien kohdalla. Ensinnäkin huulipunien hylsy on kummallisen ovaalin muotoinen ja todella lyhyt. Huulipunien ulkokuori materiaali on mattapintaista, todella ohutta ja superkevyttä mustaa muovia, mutta itse hylsy on onneksi mustaksi maalattua metallia. Pakkaus ei tietenkään ole koskaan tuotteen tärkein asia, mutta minä en näistä pakkauksista pidä.

Minulle tulee harvoin vastaa sävyjä, jotka eivät toimi väritykseni kanssa, mutta Barely There on sellainen. Se näyttää ihoani vasten swatchattuna ihan hyvältä, mutta huulilla se ei vain oikein toimi. Useimmat vaaleat ja oranssiin taittavat huulipunat saavat minut näyttämään lähinnä kummalliselta, sama kävi NYXin Orange Sodan kanssa. Oranssi ja persikka kyllä toimivat minullakin kunhan ne ovat oikeanlaisia. MACin Neon Orange toimii punaisemman ja tummemman sävynsä vuoksi oranssiin meneviä persikoita paremmin ja MACin Peachstock sopii minulle ihan mukavasti sen beigeen taittavan persikkaisen sävyn vuoksi.

Liqueurin sävyistä huulipunaa minulla ei sitten aikaisemmin olekaan ollut. Se on ehdottomasti nude, mutta tumma nude ja ruskean tai beigen sijaan se taittaa kylmään malvaan, eli violetihtavaan suuntaan. Vaikka olen ihonsävyltäni enemmän lämmin kuin kylmä sopii tämä huulipuna sävyltään minulle miljoona kertaa paremmin kuin oranssinen Barely There.

IMG_8542
Barely There & Liqueur

Sleek Lipstick Barely There

Sleek Lipstick Liqueur

True Color Lipstickit maksavat 6€ kappale ja niitä voi ostaa Sleekin omilta sivuilta.

3 kommenttia:

  1. Mitkä ovat Sleekin postikulut Suomeen? Ehkä olen puusilmä, mutten löytänyt sivuilta ko. kohtaa. :D

    VastaaPoista
  2. Viimeisimmän tilauksen postit oli noin 3,7€. Tilasin kaksi paletti, kaksi huulipunaa ja kaksi poskipunaa.

    VastaaPoista
  3. Tuo Liqueur näyttää tosi nätiltä. Minä aina haaveilen nude-punista, vaikka todellisuudessa ne ei vaan sovi mulle. En ole edelleenkään tilannut mitään Sleekiltä, vaikka niin monta kertaa on tehnyt mieli (saa nähdä, miten pitkään tuo kestää...). ;)

    VastaaPoista

Jos kirjoitus ihastutti tai vihastutti jätä kommentti :) Kommenttien hyväksyntä on otettu käyttöön roskapostikommenttien lisääntymisen vuoksi.