28. tammikuuta 2013

Sleek Pomegranate in action

Kun alkukuusta kirjoitin Sleekin poskipunista pyydettiin minulta kuvia siitä, miltä Pomegranate näyttää osana meikkiä. Tässä viimein lupaamiani kuvia, flunssa hieman viivästytti tämä postauksen tekemistä, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan.

IMG_8707IMG_8709

Pomegranate

Sleek Blush Pomegranate

Slek Blush

Flamingo, Rose Gold, Pomegranate

Tässä siis Pomegranate osana nopeaa ja simppeliä perusmeikkiä. Poskipunan lisäksi kasvoilla tuomassa väriä on Narsin Laguna aurinkopuuteri. Minulle Pomegranate on syksy- ja talvisävy ja se onkin päässyt poskilleni varsin usein viime aikoina (siis silloin kuin ylipäätänsä olen meikannut *köh*).

Pomegranate näyttää pakkauksessaan aika pelottavalta, mutta maltillisesti annosteltuna se toimii myös meillä vaaleahipiäisillä oikein hyvin. Kuvia varten sudin poskipunaa aavistuksen enemmän mitä normaalisti laittaisin, jotta sävy tulisi kunnolla esiin.

Pomegranatella saa hennompaakin, jälkeä kunhan käyttää levittämiseen kevyttä kättä. Tummien ja pigmenttisten poskipunien kanssa kannattaa aina napauttaa sivellintä pakkauksen reunaan tai käyttää sivellin kämmenselän kautta ennen punan levittämistä poskille, näin välttyy Pelle Hermanni -efektiltä. Poskipunaa voi aina lisätä jos siltä tuntuu, mutta pois sitä on hankala saada.

Sleekin poskipunista haluaisin vielä ainakin sävyt Flushed, Suede ja Sunrise, mutta niiden hankkiminen saa odottaa. Voin muuten ylpeänä kertoa, että en ole tammikuun aikana ostanut yhtäkään kosmetiikkatuotetta. En värikosmetiikkaa, en hiusjuttuja tai ihonhoitoa, uudenvuodenlupauksen kanssa homma on siis edelleen hanskassa paremmin kuin hyvin. Värikosmetiikan puolelta ensimmäinen tarpeeseen ostettava tuote tullee olemaan meikkipuuteri, mutta on tietysti mahdollista, että sitä ennen sorrun johonkin kivaan, mutta tarpeettomaan, kuten huulipunaan.. No, yrittänyttä ei laiteta ja ainakin tähän asti on mennyt hyvin ;)

8 kommenttia:

 1. Ihana meikki! Laitan toivomuksen tulemaan, että kuvaisit in action myös Flamingon ja Rose Goldin. :) Jos ehdit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rose Goldista tulikin tänään postaus ja jossain vaiheessa laitan Flamingosta vielä :)

   Poista
 2. Oi, ihanaa kun laitoit tästä meikkikuvan! Sleekin poskipunapaletti on ehdottomasti hankintalistalla, samoin kun pari luomiväripalettia :) Tammikuun ostoslakko ei ole aivan pitänyt, mutta sitäkin enemmän on kertynyt ostettavaa helmikuulle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen nyt tähän mennessä ostanut 2 kynsilakkaa. Tammikuussa en mitään, mutta nuo lakat "oli ihan pakko" tilata itselle synttärilahjaksi ;)

   Poista
 3. Onpa kyllä upea poskipuna! Nyt iski akuutti tarve saada omaksi... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kyllä varmasti sopis sulle hyvin ;)

   Poista
 4. Näyttää kyllä juuri siltä mitä vähän toivoinkin, eli varmaan mulle se vähän aikaan viimeinen kosmetiikkaostos tulee olemaan Sleekiltä. :) Hankin varmaan samaan syssyyn myös Face Formin ja Stormin, niin omilta väreiltä näyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Storm on kyllä kiva paletti. Sleekilta olen kokoeillut Face Kit lightia, mutta siitä varjostuspuuterista ei oikein lähtenyt sävyä irti :P

   Poista

Jos kirjoitus ihastutti tai vihastutti jätä kommentti :) Kommenttien hyväksyntä on otettu käyttöön roskapostikommenttien lisääntymisen vuoksi.