9. tammikuuta 2013

Sleek poskipunat

Olen useaankin otteeseen kirjoittanut Sleekin edullisista ja laadukkaista luomiväreistä. Sleekin valikoimasta löytyy luomivärien lisäksi paljon muutakin hyvää, tänään kerron toisesta Sleek ihastuksestani, poskipunista. Tilasin viime vuoden keväällä poskipunan sävyssä Rose Gold ja Syksyllä poskipunat Flamingo ja Pomegranate.

IMG_8576

Poskipunat on pakattu tyylikkääseen mattamustaan muovipakkaukseen, jonka sisäpuolelta löytyy koko kannen kokoinen peili ja kahdeksan grammaa todella pigmenttistä ja hienojakoista poskipunaa. Pakkaus on yllättävän painava ja todella jämäkän oloinen, ei missään nimessä halvan oloinen. Koska minulla tuntuu olevan tarve aina löytää joku negatiivinen asia jokaisesta tuotteesta on näissäkin yksi juttu, joka ärsyttää minua ihan vietävästi. Nimittäin, poskipunia on todella hankala saada auki! Sulkijamekanismi on niin tiukka, että koteloa saa repiä joka kerta auki hampaat irvessä ja sormet verillä. Onneksi taisto tiukkaa kantta vastaan kannattaa sillä näistä poskipunia ei vaan yksinkertaisesti voi ohittaa.

Flamingo

Rose Gold

Pomegranate

Slek Blush
Flamingo, Rose Gold, Pomegranate

Flamingo on juuri sen värinen kuin siltä nimen perusteella odottaisi, eli kirkas aavistuksen vadelmainen hot pinkki. Flamingo näyttää pakkauksessaan mattaiselta, mutta iholla siinä huomaa himmeää satiinin hohtoa. Pomegranate on kuin Flamingon tummempi ja punaisempi isosisko. Molemmat sävyt ovat marjaisia, mutta siitä missä Flamingo on vadelmainen on Pomegranate enemmänkin viininpunaiseen ja karpaloon kallellaan, siinä on selkeä violetihtava vivahde. Iholla Pomegranatessa on melkein metallimainen hohto. Rose Gold on kaunis kultainen ja kimaltava persikka, Sleekin version Narsin kulttimainetta nauttivasta Orgasm poskipunasta.

Kaikki poskipunat ovat todella pigmenttisiä, vain pieni siveltimen sipaus riittää. Erityisesti Pomegranaten kanssa kannattaa olla varovainen sillä se on pigmenttisyyden lisäksi aika tumma, mutta hennolla kädellä tämäkin poskipuna toimii kauniisti vaaleallakin hipiällä.

Sleekin poskipunat maksavat 5,5€ kappale ja niitä voi tilata merkin omilta nettisivuilta. Poskipunia myydään myös kolmen poskipunan paleteissa joiden hinta on 13€.

15 kommenttia:

 1. Vitsi, että ovat ihania! Tuollainen poskipunatrio on ollut ostoslistalla jo pitkään, mutta toistaiseksi vielä jäänyt hankkimatta. Upeita sävyjä noissa kyllä on, ehkäpä saan puhuttua itseni ostamaan muutaman sellaisen, joita laatikostani ei vielä löydy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun tekis niin mieli ostaa pari trio, mutta yritän vastustaa kiusausta kun laatikoissa on muutenkin poskipunaa jo ihan tarpeeksi ;)

   Poista
 2. Aijai, mitä ostohimotuksia tuli taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mikä parasta, ei ole kallista ;)

   Poista
 3. Ihania! Onkohan Rose Gold sen verran lähellä Macin Springsheenia, että olisi perusteltua jättää tuo hankkimatta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://schnibeauty.blogspot.fi/2011/03/mac-vs-thebalm-vs-sleek-blush-vs-elf.html Tuolta lötyy vertailua Springsheenin ja Rose Goldin välillä. Tuon mukaan Rose Gold on selkeästi pinkimpi ja Springsheen persikkainen korallisempi.

   Poista
 4. Voi apua mitä himotuksia! Tuota trioa olen katsellut aiemminkin, ja tuo Rose Gold ehdottomasti Orgasmin kaipuussani (heh, heh!) päätyisi ehdottomasti siihen. Varsinkin kun ovat alentaneet postikuluja... :) No, odottelen tämän tammikuun ostoslakon yli ainakin. Samalla voisi tilata luomiväripaletinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ... koska, mähän vaan tarviin?!

   Poista
 5. Voi ei, mäkin suunnittelen tilausta Sleekille näiden ja (ihan vaan parin, heh..) luomivärin takia. Tällä hetkellä ihan suosikkiposkipuniksi ovat kohonneet MsChicin Baccara ja LOL, niitä löytyy jemmasta useita luonnollisesti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sleekillä on kyllä paljon kelpo juttuja, perjantaina on tulossa toinen Sleek juttu ;) Mulla on todella vähän kokemusta Mschicistä, jotenkin se brändi ei vaan houkuttele mua pahemmin.

   Poista
 6. Aika edullisia :o Ja vaikuttavat hyviltä. Rose Gold etenkin on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinnalla pilattuja nuo eivät missään nimessä ole ja ainakin mun kokemuksen mukaan laadukkaita :)

   Poista
 7. Onkohan mahdollista saada action-kuvaa kasvoilla? Meillä on samaa värimaailmaa kasvot ja oon harkinnut Pomegranaten ostamista, mutta toi pigmenttisyys vähän pelottaa. Ei siinä, paljon muitakin ihania sävyjä ostoslistalla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos loppuviikosta on aikaa meikata kunnolla ja kuvata valoisaan aikaan voisin toki käyttää tuota poskipunaa meikissä :) Yritän siis saada in action kuvia.

   Poista

Jos kirjoitus ihastutti tai vihastutti jätä kommentti :) Kommenttien hyväksyntä on otettu käyttöön roskapostikommenttien lisääntymisen vuoksi.