11. helmikuuta 2013

Artdeco Dita Von Teese Golden Vintage Lash Designer

Sain viime vuonna Artdecolta testiin kaksi Dita Von Teesen kokoelman tuotetta. Hohdepuuterista kirjoitin joulukuussa ja nyt esittelyssä on Golden Vintage asuun pukeutunut Lash Designer ripsiväri.

IMG_8744

Dita Von Teesen kanssa yhteistyössä syntyneessä kokoelmassa Lash Designer ripsiväri on pukeutunut tyylikkääseen ja vanhan ajan Hollywood glamouria tihkuvaan kultaiseen monogrammilla ja höyhenkuvioilla koristeltuun hylsyyn. Metallinen hylsy on tyylikkään ja ylellisen näköinen. Ripsiväriä saa yhdessä mustaakin mustemmassa sävyssä, jonka nimi on osuvasti Raven.

Olen pitkään ollut kumiharjojen vannoutunut ystävä, mutta löydettyäni useammankin perinteisellä harjalla varustetun ripsivärin, joka täyttää kaikki mascaralle asettamani vaatimukset, olen alkanut uskoa siihen, että kumiharja ei ole se ainoa oikea vaihtoehto. Giorgio Armanin Eyes To Kill, Lancômen Hypnôse Star ja L'Oréalin Voluminous Carbon Black ovat esimerkkejä perinteisen harjan omaavista ripsiväreistä joista tykkään. Lash Designerissä on perinteinen mascaraharja, joka on muotoiltu kaarevaksi. Kaareva, klassista tiimalasivartaloa mimikoiva harja tekee ripsivärin levittämisestä todella helppoa ja samalla se taivuttaa ripsiä. Tiimalasimainen harja onkin yksi lempiasioistani tässä ripsivärissä.

Lash Designerin tuo ripsiin maltillista tuuheutta, pituutta ja aavistuksen erottelevuutta. Massa ei varsinaisesti ole kuivaa, mutta se kuivuu ripsillä varsin nopeasti ja jättää ripset joustaviksi ja pehmeiksi. Hylsyyn massa ei kuitenkaan tunnu kuivahtavan erityisen nopeasti sillä tammikuun puolesta välistä asti auki ollut ripsiväri käyttäytyy edelleen samalla tavalla kuin avatessa. Massan nopean asettumisen vuoksi Lash Designer ei kestä kerrostamista hirmuisen hyvin, kaksi kerrosta näyttää vielä nätiltä, mutta enempää ei kannata laittaa. Minusta Lash Designer on parhaimmillaan yhdellä kerroksella. Toinen kerros tuo ripsiin aavistuksen verran lisää tuuheutta, mutta kuten kuvista näkee erityisen dramaattista eroa ei yhdellä ja kahdella kerroksella ole.

artdeco lash designer
vasemmalla yksi kerros ja oikealla alastomat ripset

artdeco lash designer
vasemmalla yksi kerros ja oikealla kaksi kerrosta

Kuten suurin osa ripsiväreistä, tämäkin kestää minulla hyvin suttaantumatta. Kymmenen tunnin kohdalla ripsiväri oli oikeasta silmästä varissut hiukan, mutta se saattanee johtua siitä, että olen hieraissut silmää vahingossa. Golden Vintage Lash Designer ripsivärin hinta on noin 21€, joka on   minusta ihan kohtuullinen hinta ripsiväriltä. Halpa se ei ole, mutta ei superkalliskaan, vaan mukavan keskihintainen.

Artdecoa myydään suomessa kosmetologeilla ja hoitoloissa sekä netissä. Jälleenmyyjät löydät täältä.

*Tuote on saatu ilmaiseksi testiin blogin kautta.

2 kommenttia:

 1. Mä olen aivan ihastunut Artdecoon, ja ihan erityisesti Dita von Teese -kokoelmiin. Itseasiassa omistan sarjasta yhden niin kauniin kasvopaletin, etten ole raaskinut käyttää sitä! :)

  Aivan erityisen kivoja ovat myös mosaiikkirasiat, ja niihin sopivat magneettiluomivärinapit (niistä olen joskus kirjoittanutkin omaan blogiin). Todella hyvälaatuisia luomivärejä, joista voi aina yhdistellä sellaisen paletin, jonka sattuu tarvitsemaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun tekisi kauheasti mieli ostaa se Dita mosaiikkirasia ja luomivärejä siihen, mutta vastustan kiusausta kun tuntuu, että en nykyään oikein mitään muuta käytä kun Nakuja.

   Poista

Jos kirjoitus ihastutti tai vihastutti jätä kommentti :) Kommenttien hyväksyntä on otettu käyttöön roskapostikommenttien lisääntymisen vuoksi.