9. helmikuuta 2013

British Museum: Kreikka & Rooma

Vaikka Lontoon matkasta on jo aikaa monta kuukautta, on kuvasaalista vielä jakamatta. Yleisestä menosta ja meiningistä ei mulla kuvia hirmuisesti ole, mutta British Museumista tuli kuvia otettua senkin edestä.

IMG_6823

Egypti käytiin läpi jo aikaisemmin ja tänään saatte katsella muutamia otoksia Kreikka ja Rooma -osastoilta.

IMG_6956

IMG_6960

IMG_6990

IMG_6974

IMG_6997

IMG_7012

IMG_7008

IMG_7024

IMG_7027

Ollaan miehen kanssa mietitty tämän vuoden kesälomareissua ja voipi olla, että tänäkin vuonna kohteena on Lontoo. Talous ei anna periksi viikon reissua, mutta muutama päivä on parempi kuin ei mitään ;) Toisaalta olisi mukava mennä sellaiseen kaupunkiin, jossa ei ole käynyt aikaisemmin, mutta juuri nyt mikään muu paikka kuin Lontoo ei tunnu yhtä houkuttelevalta ja puoleensavetävältä. Ja tällä kertaa aion olla terve! Nih.

4 kommenttia:

 1. Lontoo on kyllä mieletön, oon ollu siellä kolmesti ja silti se aina vaan hiipii takaraivolle kun alkaa miettiä että matkuistais jonnekin. Vaikka käymättä on lukemattomia kaupunkeja pitkin Eurooppaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lontoo on kyllä <3 Moni muukin kaupunki kiinnostaa, mutta jotenkin se Lontoo vain vetää ihan erilailla puoleensa.

   Poista
 2. Tuo hevosen pää, kolmas alhaalta, on aika mahtava.

  Haluaisin myös Lontooseen, sillä olen ollut siellä vain lapsena, mutta toisaalta Pariisissakin olisi vielä paikkoja näkemättä. Ehkä tänä vuonna olisikin varaa tehdä joku matka, mutta en ole vielä varma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pariisi olisi kyllä myöskin haaveena, miestä se ei vaan ihan kauheasti innosta. Pitää vielä pehmitellä sitä sen suhteen ;)

   Poista

Jos kirjoitus ihastutti tai vihastutti jätä kommentti :) Kommenttien hyväksyntä on otettu käyttöön roskapostikommenttien lisääntymisen vuoksi.