18. helmikuuta 2013

Cleopatra in New York

Kuten osa lukijoista varmasti tietää, täytin ystävänpäivänä vuosia. Mittariin rapsahti 27, joten tässä ollaan taas askeleen lähempänä eläkeikää ;) Koska syntymäpäivään kuuluu olennaisena osana lahjojen saaminen päätin tänä vuonna olla proaktiivinen ja ostaa itse itselleni lahjan. (Samalla listasin ensimmäiset tuotteet uudenvuodenlupaukseeni.)

Deborah Lippmann glitter

Olen jo pidemmän aikaa ihastellut Deborah Lippmanin glitterlakkoja kaukaa, ja etenkin sinisävyistä Across the Universeä olen himoinnut useamman kuukauden. Olin vakuuttunut siitä, että elämäni ei voisi enää jatkua ilman tuota täydellisen avaruudellista ja samalla kertaa meren syvyyksiä projisoivaa lakkaa, joten eräänä sunnuntaiaamuna klikkailin itseni Love It -verkkokauppaan, joka tällä hetkellä taitaa olla ainut suomalainen taho, joka Deborah Lippmannia myy. Koska vain yhden lakan tilaaminen olisi ollut ihan pöhköä, päätin pienen googlettelun ja arvostelujen pällistelyn jälkeen tilata myös vuoden 2012 holiday kokoelmaan kuuluneen Cleopatra in New Yorkin, josta en osannut päättää onko se ihanan kamala vai kamalan ihana.

Tein tilauksen sunnuntaina ja keskiviikkona posti-ihminen oli tiputtanut luukusta lapun, joka ilmoitti paketin saapuneeksi. Luvattu 1-3 päivän toimitusaika piti siis hyvin. Lakat oli pakattu huolellisesti pahvilaatikkoon ja kääritty kuplamuoviin ja silkkipaperiin. Yllätyksekseni sainkin kahden lakan sijaan kolme, sillä Love Itin tiimi oli lisännyt pakettiini osuvasti Deborah Lippmannin Happy Birthday -glitterlakan.

IMG_8859

IMG_8798

Ensimmäisenä kolmikosta esittelen teille Cleopatra in New Yorkin, joka on musta jellypohjainen lakka, jossa on runsaasti isompaa ja pienempää kuusikulmaista kultaisen väristä glitteriä. En ihan onnistunut vangitsemaan kuviin lakan koko komeutta, luonnossa sen on vielä upeamman värinen. Käykääpä siis ihmeessä katsomassa myös Scrangien arvostelu ja kuvat tästä lakasta.

Alla olevissa kuvissa kynsillä on yksi kerros Orlyn Bonder -aluslakkaa ja sen jälkeen yksi kerros Zoyan Ravenia, kaksi kerrosta CiNY:tä ja kerros Essien no chips ahead -päällyslakkaa. CiNY:n musta jellypohja on jo itsessään niin peittävä, että se ei tarvitse tummaa lakkaa alleen, vaan toimii hyvin sellaisenaan, Raven olikin tässä kombossa vähän turha. Jos omaa hieman saiturin vikaa ja haluaa säästää glitterlakkaa, silloin kannattaa alle ehdottomasti laittaa yksiväristä mustaa lakkaa ja päälle yksi kerros glitterlakkaa. CiNY:n kultainen glitter on niin tiuhassa, että se näyttää hyvältä jo yhdellä kerroksella.

IMG_8858

Deborah Lippmann Cleoparta in New York

IMG_8802

IMG_8926
Ja tässä vielä CiNY Essie Matte About You -mattapäällyslakalla tuunattuna

Minä en ole koskaan ollut innostunut kynsien koristelusta, mutta välillä huomaan kaipaavani vaihtelua yksiväriseen lakkaukseen. Glitterlakoilla saa helposti manikyyriin näyttävyyttä ja eloa ilman kynsienkoristeluvälineillä ja leimasimilla tuhertamista. Sopii hyvin minulle, jonka kärsivällisyys kynsiä lakatessa on nolla ;)

8 kommenttia:

 1. Myöhästyneet synttärionnittelut! Arvelinkin, että olisit aika saman ikäinen kuin minä. :>

  Aivan ihania lakkoja, kertakaikkisen upeita! Jään mielenkiinnolla seuraamaan miten sinun käy haasteesi kanssa. Itse en pystyisi siihen ikipäivänä :o

  -Päivi
  misscameleon.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. En tiennyt! Eli myöhästyneet onnittelut! :)

  VastaaPoista
 3. Parhaimmat synttärionnittelut! :)

  VastaaPoista
 4. Voi eikä, nämähän on aivan ihania! En kestä, luulen jo että tarvitsen myös sen Candy-hommelin.

  Ja myöhäiset onnet täältäkin :)

  VastaaPoista
 5. Paljon onnea! :) Ihania lakkoja ovat kaikki.

  VastaaPoista
 6. Oi, onnea muru, minäkään en tiennyt!

  Aivan mahtava nimi tuolla glitterkynsilakalla, Cleopatra in New York. Minua inspiroi jo pelkästään se!

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille onnittelijoille :)

  VastaaPoista
 8. Paljon onnea!

  Upeita lakkoja, tuo Cleopatra on minusta hurjan ihana :)

  VastaaPoista

Jos kirjoitus ihastutti tai vihastutti jätä kommentti :) Kommenttien hyväksyntä on otettu käyttöön roskapostikommenttien lisääntymisen vuoksi.