27. helmikuuta 2013

Sleek Face Contour Kit

Sleek esittelyt jatkuvat Face Contour Kit varjostus- ja korostuspuuteri duolla. Tänään esittelyssä oleva tuote on maannut arvostelua odottavien laatikossa keväästä/alkukesästä asti, joten oli jo aikakin ottaa se käsittelyyn ;) Face Contour Kitiä on saatavilla kolmessa sävyssä, light, medium ja dark. Puuteriduon hinta on 7,99€ ja sitä voi tilata Sleekin omilta sivuilta.

Face Contour Kit Light duossa on lämpimään taittava mattaruskea varjostuspuuteri, jota voi käyttää varjostukseen sekä aurinkopuuterina ja aavistuksen lämmin ja hennosti hohtava korostuspuuteri. Paletin kannessa on koko kannen kokoinen laadukas peili. Paletti itse on samaa tyylikästä Sleek-muotoilua, joka on tullut tutuksi luomiväreistä ja poskipunista.

IMG_8923

IMG_8912

IMG_8914

Kun kokeilin Face Contour Kitiä ensimmäisiä kertoja viime kesällä, olin ensimmäisen yrityksen jälkeen valmis heittämään paletilla vesilintua. Korostuspuuteri oli kyllä ihan kiva, mutta varjostuspuuteri vaikutti koostumukseltaan kovalta ja siitä ei tuntunut irtoavan sävyä millään. Vaikka kuinka hinkkasin sivellintä nappiin ja sudin puuteria naamaan tuntui, että en saanut poskilleni varjon häivähdystäkään aikaan. Jotenkin mystisesti tässä reilun puolen vuoden aikana varjostussävyn koostumus on varmaankin muuttunut, sillä tällä kertaa onnistuin varjostamaan kasvoni ongelmitta.

Huomasin kuitenkin, että yhdellä sipaisulla varjostuspuuteri antaa vain kevyen hunnun väriä, mutta sitä on mahdollista kerrostaa intensiivisemmän tuloksen aikaansaamiseksi. Pigmenttiä siis on ihan hyvin, mutta sitä ei irtoa kerralla siveltimeen yhtä paljon kuin esimerkiksi Illamasquan Disobeystä. Luulenkin, että kesäiset ongelmani varjostuspuuterin kanssa eivät niinkään johtuneet huonosta pigmentistä tai koostumuksesta, vaan siitä, että nassuni oli sen verran ruskettunut, että varjostuspuuteri ei erottunut iholtani yhtä hyvin kuin nyt kun se on kalpeimmillaan.

Moni vannoo NYXin Taupe poskipunan nimeen varjostussävynä, mutta minulle se tuntuu olevan liikaa harmaaseen taittava. Saan sillä kasvoni näyttämään enemmänkin likaisilta kuin kauniisti muotoilluilta. Neutraali tai aavistuksen lämmin varjostussävy tuntuu toimivan paremmin ihonsävyni kanssa. Joten sävyltään Face Contour Kit Light on minulle juuri sopiva. Korostuspuuteri ei pahemmin tuo kasvoille minkäänlaista väriä, vaan se antaa hentoa ja päivämeikkiin hyvin sopivaa valonheijastavuutta. Koostumus siinä ei ole ihan yhtä hienojakoinen kuin taannoin esittelemässäni Artdecon hohdepuuterissa, mutta eivätpä tuotteet edes paini samassa hintaluokassa.

IMG_8865
hohdepuuteri poskipäällä ja varjostuspuuteri poskilla

IMG_8869

Sleek Face Contour Kit Light sopii hyvin erittäin vaaleahipiäisille ja aurinkopuuterien kanssa arkaileville. Sillä on helppo aloittaa varjostus- ja korostustuotteisiin tutustuminen, sillä se ei anna kerralla liikaa pigmenttiä, eikä duon hintakaan päätä huimaa. Face Contour Kit on ehdottomasti edullisen hintansa väärti, mutta ei minusta yllä samalle tasolle Sleekin parempin tuotteiden, kuten poskipunien ja luomivärien, kanssa. Minulla Face Contour Kit jää parempien tuotteiden jalkoihin.

Sleekiä voi ostaa heidän omilta sivuiltaan tai Suomesta Pretty.fistä (affiliate link).

4 kommenttia:

 1. Kiitti hyvästä postauksesta! Olen harkinnut pitkään tämän hankkimista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepas hyvä :) Mihin tulokseen tulit?

   Poista
 2. Tää voisi olla ihan kätevä pakkiin laitettavaksi. Mielestäni MUFEn varjostus/korostus paletti on niin suolaisen hintainen! Varmasti on laatueroa, mutta uskoisin, että tälläkin pärjää edes aluksi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan varmasti pärjää! Ja tässähän on valikoimassa kolme eri sävyä, light, medium ja dark. Näin jälkikäteen ajatellen mun olisi kannattanut ostaa varmaan medium, sillä tykkään, että tuote antaa kunnolla sävyä ja ensimmäisellä sipaisulla. Kuten tuossa jo sanoin huono tämä ei ole, jää vain muiden vastaavien jalkoihin joista itse vain satun tykkäämään enemmän.

   Poista

Jos kirjoitus ihastutti tai vihastutti jätä kommentti :) Kommenttien hyväksyntä on otettu käyttöön roskapostikommenttien lisääntymisen vuoksi.