19. helmikuuta 2013

Video: meikkikokoelmani

Olen todella pitkään pyöritellyt mielessäni postauksen tekemistä siitä miten säilytän meikkejäni, mutta koska kuvaaminen ja kirjoittaminen on tuntunut tämän idean kanssa hankalalta päätin tehdä video. Laatu ei ole ihan paras ja kuvakin heiluu, mutta sainpahan se kuitenkin kuvattua. Tässä siis teille Mustaa Kajalia videon muodossa :)

Unohdin videossa näyttää mitä siinä MUFEn meikkipakissa on. Se pitää sisällään huulimeikkini, eli 30 huulipunaa ja 10 huulikiiltoa. Videosta jäi myös uupumaan kori, jossa säilytän arvostelua odottavia meikkejä, mutta pääpiirteittäin koko kokoelmani on tässä.En ajatellut sentään vielä ryhtyä YouTube "guruksi", mutta muutamaan voisin kyllä yrittää pari muutakin videota kuvata, jos näitä haluatte katsella :)

15 kommenttia:

 1. Jes, rakastan kokoelma-viedoita! Kiva kun teit tällaisen! Ihana kokoelma sulla kaikkea.

  Hmm.. olemme samanikäisiä ja molemmat ovat asuneet Raumalla. En kyllä muista törmänneeni sinuun koskaan IRL. Jännää sinänsä, kun ottaa huomioon miten pieni kaupunki Rauma on. Ihanan kotoinen murre :D Paitsi että sun puheessa kuulostaisi mun korvaan olevan paljon myös Porin murretta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poria siellä ei pitäisi kuulua, vaan ennemminkin pitäisi mennä Laitilan/Ugin/Turun suuntaan, siis sellaista yleislänkkäri/varsinais-suomi -murretta ;) Normaalissa arjessa sitä ei kuule mun puheessa oikeastaan ollenkaan ja etenkään virallisemmissa tilanteissa, mutta jotenkin kummasti, se tässä videossa pukkasi aika voimakkaana ulos, tiedä sitten mistä johtuu. Vähän sama efekti kun jos olen veljen luona Naantalissa tai vanhempien luona Raumalla, puhe muuttuu samantien ;)

   Poista
 2. Kuuntelin uudestaan.. joo totta, ennemmin ehkä laitilaa ja turkua. :) Mä puhun itse aika vähän enää raumaa, mutta turku onkin sitten jo tarttunut kuudessa vuodessa aika hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun isä on Laitilasta ja äiti Vehmaalta ja suurin osa sukulaisista on asunut/asuu Laitila-Ugi-Paimoa-Turku-Rauma akselilla ja velikin on päätynyt Tampere hairahduksen jälkeen Naantaliin. Mä oon tämmönen vastarannan kiiski kun asun pääkaupunkiseudulla ;) Mä oon asunut täällä nyt noin 7,5 vuotta ja toivon todellakin, että hesalainen puhetapa ei mun höpötyksessä kuulu, koskaan :P Ennemminkin arkipuhe on mennyt yleiskielisempään suuntaan, mutta kyllä se murretausta aina välillä pukkaa läpi. Mm. työkavereiden kummastukseksi puhun vanttuista lapasten sijaan tms. ;)

   Poista
 3. Loistoa, mukana myös sukat ja katkennut pää! :D Repeilin. :) Mä meikkaan loppujen lopuks kanssa seisaalteen. Lisäksi en osaa meikata kuin tuolla omassa vessassa, jos pitää tehdä rajauksia. Saan meinaan kyynärpään tuettua siellä peilikaapin alareunaan. Oon mä yritellyt opetella istualteen, mut äh, ei tuu mitään.

  Ihan normaali ja kohtalainen kokoelma, ei-tavalliseksi ihmiseksi. :)

  Nuo Inglotin poskipunat. Tuleeko käytettyä? Mä en jotenkin saa käytettyä omiani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäähän jokaisessa kokoelmavideossa nyt katkennut pää olla ;)

   Aika vähän niitä tulee käytettyä, muutenkin oon aika onneton poskipunien kanssa. Pitäisi tsempata.

   Poista
 4. Ihana viedo<3 ja todellakin jaksoin katsoa loppuun:D Sulla on kyllä hirvee määrää meikkejä:) Mistä olet muuten ostanu inglot ja nars meikkisi?:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Inglotit olen ostanut Jumbon liikkeestä, mutta niillä on myös suomalainen nettikauppa josta voit tilata jos ei satu asumaan lähellä liikettä. Narsin olen ostanut Kiss and Makeupista ja HQhairista, molemmat nettikauppoja. Niin, ja Lontoosta ;)

   Poista
 5. Kiva video! Ja ihanan kotoisa murre.
  T. ukilaislähtöinen vakkarilukijasi.

  VastaaPoista
 6. Minäkin meikkaan mieluiten seisovilteni. Kyllä se istuvilteenkin onnistuu, mutta mieluiten seison. Ihanan siististi järjestyksessä sun meikkisi. Mä en millään saa ikinä järjestystä pidettyä, aina jos saan kaiken siististi laitettua niin muutaman viikon päästä kaikki on taas ihan levällään...

  Mun korvaani turun murre oli kyllä selkeimmin bongattavissa, rauman murre ei minulle niin kovin tuttu edes olekaan. Mutta kiva video, kiitos! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laatikos pysyy kyllä yllättävän hyvin järjestyksessä (mikään muun kämpässä sitten ei olekaan kondiksessa). Luulen, että johtuu tosta mun meikkipussi systeemistä, päivittäin kun tulee sitä lähillä plärättyä. Senkin päällystä ei sitten olekaan yleensä noin siisti. Siihen aina kerääntyy kaikkea roinaa..

   Näytin videon miehelle kun se tuli kotiin ja vaikka ite olin sitä mieltä, että murre kuuluu normaalia enemmän mies taas sanoi, että kyllä se luonnossa kuuluu vielä enemmän. Toisaalta riippuu tosi paljon tilanteesta ja siitä kenen kanssa puhun kuinka paljon murre puskee läpi. Töissä huomaan sen todella hyvin kuinka paljon keskustelukumppanin puhetapa vaikuttaa. Heti jos joku soittaa Länsi-Suomen alueelta mun puhe muuttuu kuin nappia painamalla :D Ollaan me ihmiset hassuja..

   Poista
 7. Tosi kiva video, kiitos! Ja minusta taas Rauman murre kuului enemmän läpi kun yleensä puhessasi, mikä oli kyllä oikein mukavaa. :)

  Huulimeikit jäi esittelemättä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin jäi :( Ehkä siitä pitää vääntää ihan oma videonsa ;)

   Poista
 8. Mä meikkaan istualteen, kun en osaa meikata ilman isoa käsipeiliä tai jalallista peiliä, jonka kulmaa voi muuttaa. Vessan peili kun on kiinni seinässä niin se ei liiku. Ja päätähän ei voi siis liikuttaa yhtään. ;) Seisaaltaan meikkaan vaan joskus hotelleissa pakon edessä. Hiuksia en osaa laittaa ollenkaan istualteen. Se vaan ei onnistu ollenkaan.

  VastaaPoista

Jos kirjoitus ihastutti tai vihastutti jätä kommentti :) Kommenttien hyväksyntä on otettu käyttöön roskapostikommenttien lisääntymisen vuoksi.